lite snö närmre våren

Snön töjar bort som den ska! det går bra nu kompis det går bra nu! NU ska snön bort och den kommer inte tillbaka har jag hört "hoppashoppashoppas".   och idag har jag namnsdag, mellannamn (maria)  brukar inte fira namnsdagar i min familj men i morse när jag vaknade och kom ned så fick vi chokladbollar till frukost och så fick jag ett kort med lite pengar i, gulligt gulligt :)
nu är jag iaf 100 kr närmare min systemkamera :D får se när jag har råd med den. ni som känner mig vet att ja är en SUCKER på att spara så det blir väl 2030!

Nu ska jag plöja igenom pappas alla RUNNER tidningar i hopp om att hitta ett sånt där springschema exakt hur man ska springa för att bli snabb och uthållig. hihi

F

is thee american dream

Huset tomt, pumpande musik och en Felizia med galet bra humör dansande omkring och väntar på världens bästa!

kan man älska någon som har älskat nå´n förut?

Åh vad härligt det är med lov, jag för min del är ganska slutkörd. vet inte varför egentligen för jag har inte gjort mer än vad ja har gjort förut, snarare mindre?  men ja har tränat ganska mycket just nu och det känns jätteskönt.  igår åkte jag bussen hem till min fina familj - razmus. när man inte bor hemma så uppskattar man varandra mycket mer när man väl ses och det är toppen. 
kvällen bestod av One tree hill, Let´s dance och mycket mys.  

Imorse låg jag och lowa i soffan som när vi var mindre och kollade på de tre vännerna och jerry och käkade godis innan frukosten som man alltid gjorde :P hihi.

idag och ikväll så ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig om inte något dyker upp. jag orkar inte ta tag i något iaf. Det är faktiskt härligt med lite quality-time med sig själv och bara mysa och göra allt man själv känner för

F

OCH NU

Och nu har vi loooov!!! det gillar jag starkt som fan! det här lovet ska bli kul !

sko-larbete

nu sitter ja än en gång på fredagens långa och sega samhällskunskapslektion som slutar vid kvart i elva (?)   och idag har vi fått en eximinations uppgift där vi ska skriva en artikel om synen på afrika typ, och ja har verkligen ingen inspiration eller bra idéer om hur ja ska lägga upp det.. så med melissa horn i öronen och en stor fet bok att läsa så kanske ja knåoar ihop en text
ja måste bara komma igång så brukar resten fixa sig...
Igår var det sävefest men jag och maria bestämde oss för att ha ne myskväll ist med Glee och film! mysigt var det.:)

F

To the GYM

från och med igår så är mitt internet uppsagt, BUHUU, men ja ska tjata på päronen mina att jag ska få ett mobilt:D wish me luck.  nu har vi iaf slutat för dagen.  skönt! så nu beger ja och mina små trollungar ner till gymmet där vi ska brännnaa till tusen!! skriver nästa gång ja har tillgång till internet! håll utkik!

PUSS


HALELUJA

ja säger bara en sak! HALELUJAA! jag fick äntligen igång min älskade one tree hill säsong så nu vet ja hur jag ska spendera kvällen imorgon!!  AWESOME!!!

Congrattzzz världens bästa Emma!

mattedagen blev inte ända till halv fyra som tur var, man fick en massa uppgifter sen fick man gå när man var klar, så vi var kvar i två timmar tror ja!
Efter skolan så kände ja och olivia att något fattades, YES emma fyllde år och tyvär så var hon sjuk och vi kände att vi bara var tvugna att fira vår lilla skit så vi slängde ihop en kladdkaka som blev fucking awesome och åkte och överraskade henne! hon blev jätteglad:D
Så vi tillbringade hela eftermiddagen och kvällen hos emmsing med hennes familj och grannar och så, mycket gott att äta och mycket mycket trevligt sällskap! 

Så grattis lilla älskade skitunge! 

Jag älskar dig ! <3



far away

har vart en lång dag känns det som och den är ännu inte slut. nu vid tolv så har vi "mattedag" fram tills halv fyra, KILL ME! slutet av dagen känns långt borta. nej jag får härda ut!  skriver senare fellows


I löööv jewelery´s

Innan jobbintervjun så hann jag med en snabbis på stan med sötnosarna vid namn olivia och maria, jag lyckades få med mig en ring och två armband hem!:D älskar ringar ju STÖRRE ju bättre!! i just löööööv them! det är något med felizia och ringar och felizia och klockor, det klickar bara direkt när jag ser det!  och idag har hjag också hittat 4 par solglasögon också som ja bara MÅSTE lägga vantarna på direkt när studiebidraget kommer!




Nu blire sex and the city och sen sängen!
godnatt alla söta läsare!
L-O-V-E

Done

kom nyss hem från arbets-intervjun och jag känner mig ganska besviken på hur det skulle bli i sommar om ja får jobbet, jag har jobbat där förut och nu är det nya ägare och alla förmåner för oss har drastiskt förändrats kan man lugnt säga,  lönen man tjänar var inte tillräckligt övertygande med tanke på hur mycket man skulle få pröjsa för boendet vi skulle få hyra där. nej ja är inte direkt blåst av stolen... så oavsett om ja får det eller inte så blir det ingen sommar för mig på brunan känner jag! 

och jag missade min basketträning för den här intervjun :( kändes inte rätt. nej  nu får ja träna lite on my own så ja tänkte sticka ut och springa en runda!  skriver senare!

peace

Jobbintervju!

Snart ska ja gå till bussen för ja ska på jobbbintervju! men först ska ja på stan en liten stund med olivia och maria<3
åååh ja är lite nervös faktiskt, men det ska nog gå bra! :D 


Pussss

Snart tar jag varmvatten

NU är jag ÄCKLIGT trött på den här jävla snön! snart tar jag varmvatten och häller på och smälter snön så det blir "vår" för såhär kan vi inte ha det , det är ju snart mars och då ska det vara vår!
Jag sitter iaf och fryser i min lilla stuga och känner mig allmänt ensam, jag är extremt sällskapssjuk just nu men sitter här helt själv :(  saknar E, tycker han kan komma hem nu!

och nu måste ja hänga upp en massa tvätt också, jag tycker helt enkelt jättemycket synd om mig själv nu. vilka i-landsproblem. haha.  och sen måste ja börja fundera ut lite frågor till imorgon då ja ska på arbetsintervju på etage (fast inte till etage, utan till en annan restaurang) men intervjun kommer äga rum på etage.

snart börjar min dejt med tvätten så ja skriver helt enkelt senare:D

Söndag

Gårkvällen var också mysig, det blev hemmagjord pizza-melodifestivalen-40 and flirting-yesman-säängen!
kom nyss hem från brandkåren, var och gymmade där. nu sitter ja och försöker få igång min one tree hill säsong som jag har laddat hem, men vafan den går inte igång hur mycket ja än trycker på den. nu börjar jag tappa humöret för jag vill se det nu nu nu.


Några bilder från i fredags!





En kväll att minnas! puss på er


feels like sunday!

Åh vad kvällen blev toppen igår, kändes verkligen som förr på den gamla goda tiden när vi träffades jämt! mycket skratt och minnen som dök upp!  mys var bara förnamnet! älskar er i massor tjejer!  är inte vid min dator så bilder kommer på söndag! :)

Ikväll ska ja träffa mina andra två älsklingar sötnosarna olivia och maria!! och det kommer bli ännu en toppenkväll om ja känner oss rätt!! nu är det bara ja och frida kvar här så vi ska umgås den sista stunden innan hon ska till bussen så ja skriver nästa gång ja har en data tillgänglig so keep your eryes wide open! :D

PEACE&LOVE

med detta säger jag godnatt!

kvälllen avslutades med sommaren med göran! trötta som vi alla är efter en lång skolvecka såhär på en fredagkväll så ligger alla och sover i soffan så god natt sötnosar <3

fullmage.se

Nu har vi käkat och ja är över-propp-mätt! haha men ändå vill man bara ha mer för det var så jäkla gott! till efterrätt blev det kladdkaka med en massa chokladbitar och after-eight i som har smält, med hemma gjorda maränger aaand wipped cream! muuummmmmsss! nu blir det mera mys framför en bra film eller något annat galet om vi får lite övertrötts-energi!


Fredag med mina girls!

Denna dag har varit helt upp och ned, den började med att ja vaknade fem minuter innan ja skulle gå hemifrån för att komma i tid till skolan, så det var bara att kasta sig upp och slänga på sig kläder och sticka direkt, så utan smink och på fastande mage begav ja mig till skolan! hihi! 

Nu har jag, Emma, Ellen och Frida en skitmysig middag hemma vid mig, nu står jag och Emma och lagar efterrätten!! älskar er tjejer! :)

nu måste ja gå och fortsätta! 

xoxo

Godnatt!

Nu har Olivia, maria OCH eric gått :( känns lite ensamt! ja kan inte sluta titta på desperate housewifes så ja får se hur dags ja kommer i säng. fan det måste vara snart för imorogn så ska vi ha en awesome dinner hemma vid mig! så ja tackar för mig och säger godnatt! 


Im fighting against my wourst enemy,
thats not right because it SHOULD
be my best friend, Myself

PUSSSS


Americanpancakesisyummyyforyourtummy!

Nu sitter jag, olivia och maria och känner oss mätta och nöjda för vi har precis ätit american pancakes för åtta personer!! japp vi är tjocka! men det är inget som är permanent :D 

och nu sitter dom och skriker att ja ska skriva att dom är bäst, men vafan hur mycket sa ja bre på liksom?! dom är helt OK, okej bäst! :D hihi. 

jag och olivia har introducerat maria med Desperate housewifes, så ikväll ska vi ha ett marathon på första säsongen! great!  Idag har varit en helt galet flummig dag, men men dte är ju härligt!!
 
Dagens bild!! j
Jag och emma har lidigt av träningsvärk hela dagen så vi tog tillfället i akt att stretcha lite i korridoren ! haha knäppisar, men men nöden har sin lag, galet


PUSSS

INtheSCHOOL

äntligen klar med min "älskade" labbrapport, fick lite hjälp av johanna och emma, eller dom gjorde den i stort sett ;) och nu ska vi ha naturkunsap med min favoritlärare leila!  oooohh ja riktigt känner ironin.
min fantasi är inte på topp idag så det blev inte många ord ja kunde bidra med för tillfället!! men ja kan säga att jag är sjukt shoppingsugen! och nu rullar pengar in så snart så :D:D:D

nej puss på er, skriver senare

chillar galet

klockan är bara helv tio och jag sitter och nästan somnar här, det är inte okej! men ja har bestämt mig för att lyssna på kroppen istället för klockan så nu ska ja gå och bädda ner mig och sussa så söt!!
skriver imorgon så håll utkik guys!
puss och godnatt!!

Finally

Nu har jag äntligen gjort provet! så nu kan ja pusta ut och inte  behöva tänka på plugg, eller haha nästan. har typ  fem restuppgifter ;) men ja har iaf inget som är brådis iaf.
är så sjukt trött idag, känner mig helt associal! men som tur är så kan jag göra vad ja vill idag för resten av dagen så har jag inget planerat, vilket är stööört skönt. allt ja saknar just nu är en säsong av one tree hill att mysa ner mig framför.  ska se om ja kan få tag i en ;)

Pussss

LOVE

idag när jag vaknade så hade ja så jukt ont i magen så ja låg kvar och hoppade de två lektioner vi har idag, jag somnade om och nu när ja vaknade för en stund sen så är det mycke bättre, det är ju typiskt. det hade ju kunnat vart bra imorse ist för ja kan inte ha mer frånvaro snart! :S 

Nu ska ja till Lawis och städa, sen ska ja göra idrottsprovet vid halv tre!

Skriver senare


to the end of the road

Nu får det vara nog med plugg för ikväll för ja är vråltrött! nu ska ja krypa ner i min säng och se på sex and the city.

GOD NATT

you can´t fight the tears that ain´t coming

pluggpluggplugg men det är kul! :D... när det är över!!! och sitter inmärgat i hjärnan, men ja har nog aldrig upplevt den känslan. ingenting sätter sig! så nu får ja plugga med hårdhanskarna för imorgon smäller det!

OCH jag längtar tills glassbaren öppnar för då är det vår!!  sååååå mysigt och sitta nere i solen och käka en glass,:D






Studyforyourfuckinglife

Idag hade vi step up på gympan, det var nog det roligaste vi har gjort so far på gympan!  och vad kan jag säga? vi var GRYMMA!!  
Imorgon är det full-rulle, för ja ska göra ett prov som ja håller på o läsa på nu på ca 130 sidor kanske, urss för det! så efter att jag slutat så ska ja plugga fram tills provet är. och efter så ska ja hjälpa Lawis o städa och sen blir det SPINNING! Måste tagga upp rejält innan för spinning är jobbbigt som bara attan!

Nu sitter jag och äter en vrål-mummsig sallad som jag har gjort. blir ni inte lite sugna?!


Åh vad jag inte tycker om att plugga! har knappt kommit halvvägs med att läsa igenom sidorna ja ska kunna, och det är bara att läsa och imorgon så ska ja kunna allt :S  Nej men de är väl bara att kämpa på antar jag! Och nu missar jag basketträningen ikväll för ja hinner inte lägga bort tid från plugget mer nu känns det som, har redan skjutit på det! nu ska ja mysa med min kära bok 
 

Skriver senare sötisar!


Always on my mind

Nu kommer johanna och hämtar mig om exakt 23 min och 30 sek så ska vi tilll basketträääning! TAAAAGGGGGAAAA.
åt just världens godaste sallad, mummmmmsss, och sen kollade ja mitt bankkonto förut och ja skämdes vad mycket ja har köpt upp, och som ett brev på posten så fick jag ett samtal från min kära lawis som ville ha lite städhjälp av Felizia´s städservice, så det var ju perfa! nu slipper ja leva som en fattig svenne resten av månaden!! weeeey!



Why choose
when you can have bouth???!!!!!


If you you´re a bird i´m a bird!

Ja och johanna chillar galet och kollar på the notebook i högsta hugg med varsin pastavagn-pasta i knät! nöjda med tillvaron så sitter vi och små-panikar vi oss över vad vi ska välja för något på individuella valet! help, we need somebody, help, not just anybody, help, you know we need someone HEEEELP! haha,


L to the OVE

måndag igen då!

nu har ja precis gjort mig färdig och nu är det time foor school! känner mig inte så taggad på matte såhär på morgonen men det fixar vi nog ! ;)

skriver senare FELLOWS

:)

Kom precis hem från bion, vi såg snabba cash, den var grymt bra, över förväntingarna, dock hade det kunnat vara ett bättre slut, men men man kan inte få allt,
efter gymmet så köpte ja en FET godispåse men det tyckte ja att ja var värd!! hihi
imorgon har vi sovmorgon men ja har bestämt mig för att gå upp i vanlig tid och sticka ut och springa innan skolan, hurtbulle? japp!!!  Nej nu ska ja sova. 

GODNATT!!

to day is the day....alla överskattar

Idag är det alla hjärtans dag och min samlade bedömning är att alla hjärtans dag har gjorts större. och det blir bara större och större för varje år. Men om man vill vara romantisk och överraska den man älskar så tycker inte ja att det behövs en speciell dag för det, plus att det är mer romantiskt när man verkligen blir övveraskad och på alla hjärtans dag så har man ju ändå en förhoppning om att bli övveraskad och då är ju halva övveraskningen redan förväntad. aja, det är gulligt med kära människor som verkligen går in för det här och jag unnar dom att njuta denna dag, absolut!

Efter lite missförstånd så blev det ingen alla hjärtans dag med E men vi får ta igen det ngn dag nu i veckan! istället så ska ja fira med min älskade vän frida! eller fira och fira men vi ska iaf umgås och ha en trevlig dag tillsammans :D



men ja önskar iaf alla EN RIKTIGT GLAD ALLA <3 DAG!

 


Allahjärtansdag

Kom hem äntligen, trodde aldrig ja skulle ta mig hem, kvällens planer ändrade sig helt och hållet, ja skulle  egentligen följa med jakob hem men det inte så. så kvällen spenderades med Johanna, Johanna och Ellen och det vankades party, men allt blir inte alltid som man tänkt sig men vi hade ganska mysigt ändå! sen kom Tom och Oliver! Kvällen slutade iaf med att ja och ellen satt och käkade på mcdonalds. haha. mätta och glada begav vi oss hem. Varken jag eller mina kalla fötter trodde att vi skulle komma hem igen.  jag drar en slutsats på att mina skor är för kalla och vintern borde inte få vara kvar!!!! JAG VILL HA SOMMAR NU!! men först kanske lite vår också, det är mys!




Lite Eye-candy for the girls!
här har vi svaret till varför vi lägger en lördagkväll framför melodifestivalen.
ja kan inte säga annat än att ja är avis på molly sandén !  haha.

Nu ska ja mysa ner mig i min säng med mina älskade duntofflor och avnjuta step up 2 ! :)

GOD NATT SÖTNOSAR


my wallet just don´t need ya

Är ganska trött på att du hela tiden ska ifrågasätta min tillit?! kan du inte bara lyssna på mig och lita på vad jag säger?  hur ska det bli om du inte ens kan lita på mig? ävenom du säger att du gör det så är du inte så övertygande! du kan ju börja med och visa det!

No plans, you can change it
surprise me


Lörlörlörlördaag!

Det är helg helg helg så nu kan man chilla galet och planera dagarna som man vill utan lektioner och sån skit ;)  Och det här är nog första helgen på jaaa jag vet inte hur länge men som ja inte har några läxor, känns grymt bra. eller egentligen så har ja prov på onsdag men ja tycker inte att det känns så akut så ja tänker inte ha dåligt samvete över att ja inte pluggar i helgen! gårkvällen var mycket mysig! och ikväll ska kvällen spenderas vid Jakob tror ja, om inget kommer i vägen! ska se hans nya hus som ja har hört är asläckert så det ska bli kul o se!

Imorse vaknade ja jättetidigt av att ja drömde att ja fick ett samtal från en riktigt oväntad person, så ja vaknade med ett ryck och tog tag i telefonen (som inte ringde på riktigt) tog tag i den för att den inte skulle ramla i golvet av vibratorn på mobilen för ja la den så nära kanten på nattukdbordet. hahaha. sen somnade ja om.

och nu ska ja göra en brakfrulle med En enorm fruktsallad och avnjuta den framför Let´s Dance reprisen.
HÖRS SEN!

 


Hahaha DAGENS!

Jag Olivia och johanna är påväg till skåpen innan vi skulle gå till livskunskapen, vi gick och pratade om vår lärare som vi inte kunde komma på vad han hette, (lars-birger heter han ) så börjar konversationen som tillochmed jag kan ge hela ligan en BLONDIN-STÄMPEL i pannan

Olivia- Juste lars ohly!!!
Felizia- MEEH nej haha det är ju den där politikern!
Johanna- JJUSTE, han som blev skjuten?!
Felizia- NEJ! Det var ju Erik Palme!

haha sen när vi alla kom på hur fel det blev så låg vi och vred oss i skratt, inget stämde ju, haha men kul vare!


Lollo hälsar , hhihihihihihi

Igår var jag och olivia riktiga hurtbullar ¨som var och gymmade på vår långa håla, det blev iaf en mil på crosstrainern och över en timme på maskinerna, härligt måste ja säga.  Efter skolan så unnade jag och frida oss en liten stund i solen. lika skönt som vanligt, och sen var det myskväll med frida, glee och made in sweden.

Nu har vi bara en lektion kvar innan det är helg, härligt! ikväll har jag awesome plaans!
nu börjar lektionen,
PUSSSSS

stress

GODMORGON! nej jag klarade inte att komma upp utan att snooza.  precis när klockan ringde och ja skulle stiga upp så kom kissemisse och började mysa vid mig! då gick det bara inte att kliva upp. 45 min efter utsatt tid kom jag upp:O hihi!  aja, måste kila, min frukost bestående på fruktsallad och smoothie kallar :) 

LATER


nightinight

nej nu tackar ja för mig och säger godnatt:) och imorgon bitti har jag lovat mig själv att inte snooza en enda gång
Hur nu det ska gå till?  det har nog aldrig hänt förut

GODNATT, sov gott och dröm sött!


deadhead

Nu har ja en grym huvudvärk, ja tror att en rejäl försylning är påväg tyvär! vill inte bli sjuk.
fick ett mail idag från arbetsgivaren ja skickade mitt cv till och ja ska på en arbetsintervju nästnästa vecka! im so excited, men om ja får det så står jag inför ett svårt val om vilket jobb ja ska välja, haha ja vilket I-landsproblem, många skulle vara glada att dom fått tag i ett jobb, vilket som helst så sitter ja och är små-sur över att ja inte kan välja.  Nu ska ja få en riktigt hemmalagad middag och ja kan säga att när man bor själv och måste laga sin mat själv så uppskattar man riktig mat! som man sluppit göra själv framförallt ;)

Nej nu ska ja lägga mig och mysa framför öppna spisen! skitmysigt!


Bilden talar för sig själv.  JAG VIILLL HA SOMMAAAR!

Girls just wanna have fun

Nanana så sköna onsdagar som vi slutar halv elva! you just gotttaaa LOVE it! har suttit och chillat framför tvn med en godare lunch än vad alla skolbarn som slutar senare äter! så ja är nöd. snart ska ja gå och packa en väska och ta bussen hem till lilla mamma och umgås med henne, asskönt! sen ikväll funderar ja på att åka till min käre vän mariia och hälsa på henne som är sjuk och ge henne lite extra energi! hihi!  dagens energi-piller är ju iaf PLAYs låt girls. den är härlig men man kan inte komma ifrån att den är lite spice girls aktig, men ja älskar musiken ANYWAYYYSS! 

skriver senare gullisar och alla ni andra ;)


Watchaaasaaay!

Mätt i magen på min "avancerade" måltid bestående av pasta och köttbullar, men när hyllorna är toma så får man ta vad man har och äta och le eller vad säger man? Mamma är i affären nu och handlar en massa mat, så snart är väl hyllorna som dom ska vara igen, fyllda! nu sitter jag och är en aningens omotiverad till dagens träning som faktiskt är frivillig (?) men ja vet att ja gör många besvikna om ja inte går så ja får ta mig i kragen och ta mig dit. är så otaggad bara, börjar bli försyld igen :S vart har mitt immunförsvar tagit vägen???!!! kanke tagit en trip till hawaii men vafan där gör den väl ingen nytta? i need it!  haha ja får helt enkelt skicka ut flyers eller något drastiskt. aja haha nej nu måste ja gå och byta om för snart måste ja sticka till träningen!!

Jag känner att ja är i stort behov av en stor summa pengar, det är så mycket ja behöver just nu!! eller som ja anser att jag behöver.  En ny mobil, en ny ipod, en systemkamera är jag sjukt sugen på och sen villvillvill jag ha ett årskort på gymmet. frågan är bara vilket som väger tyngst! hmmm. min mobil dampar sig sisådär några gånger per dag, skärmen blir helt spegelvänd på ngt konstigt vis. min ipod har gått sönder så den ska väl på lagning men det tar ju sin LILLA tid! egentliigen skulle ja nog hellre vilja ha en ny, MEN de kostar ju pengar!
aja ja får fundera på det,

TIME FOR WORKOUT!


I dont know what to
say or do, and you are
not making it easier
for me either


Make a fucking move

Nu sitter jag hemma hos Olivia och har just skrivit klart mitt CV och jag är SJUKT nöjd.  Idag hade vi Aerobics på gympan och det var grymt kul, nog det roligaste hittills på gympan.  Ska snart ta mig hem till mig och käka lite sen blire basketträning med div 2 (?) eller fd div 2 kanske man ska säga för att vara korrekt för dom finns inte längre typ. ska bli kul!!
känner att min fantasi inte är på topp idag så det här får ni nöja er med tills vidare!! nu ska ja socialisera mig med min käre vän och sen hörs vi !!!
LATER

look at those shoes, they´ve seen a lot of milage on the dancefloor

Nu har jag kommit hem från min springtur. man får så mycket energi av motion och frisk luft, nu ska ja köra lite styrka sen hoppa i ett varmt bubbelbad, göra ansiktsscrub- och mask. sen ska ja hämta mitt duntäcka och en massa kuddar och lägga mig framför öpnna spisen med en massa tidningar! kan en söndag bli mysigare? hmmm!!

Pusspusspånosen!

Make it a good day!

Idag har också varit en seg dag. jag får lite smått panik när jag inte mår bra och försöker till varje pris att bli glad. men here is the thing man får vara nere och deppig ibland utan att det är ett problem, det är en mänsklig känsla men alltid när ngn är deppig så ser alltid folk det som ett problem och skaffar psykologer och lyckopiller och skit. men så illa ute är jag inte, lite deppig till och från men nu har jag suttit och sjungit mig glad hela förmiddagen så nu börjar ja få lite energi, ja kanske tillochmed tar en springtur sen !! det hade vart sjukt skönt. så får det bli! 

see you felloooows

higher!

jag har inte skrivit på några dagar och det beror på att jag måste prioritera min tid lite. har haft mycket flr mig och mina krafter har inte riktigt räckt till! Jag har en period där det har hänt några tråkiga saker  som jag inte vill ta upp här men som har påverkat mig negativt och det gör att jag orkar inte allt jag vill hinna med och det är inget jag gör med mening utan mina krafter räcker inte till och ja är inte mer än människa så ja klarar inte allt !   Så nu ska ja ta ett varmt bad och ladda baterierna lite . skriver kanske lite senare :)


snökaos!

Idag är halva klassen hemma för att snön har ställt till det för dom, alla bussar är inställda så alla lantisar fick en hemmadag utan frånvaro, faan att jag inte var lantis idag då!! det hade vart great, men men man kan inte få allt.
vi har iaf en chill-dag för vi har bara två lektioner och vi har grupparbete så vi sitter i stort sett bara vid datorerna, chillchillchill! slutar om 50 min och jag är klar så de blir nog fejjjjaan fram tills dess då ! 

After school så ska jag göra mitt bästa att ta mig hem och sen too the gyym för ja är grymt gymsugen! Let´s see if i can pull it offf!! sen ikväll så blire nog átt spenderas med Ellen, Frida och super mario!! får inte tag i frida så ja får se hur kvällens planer blir. annars blir det basketträning! 

PUSSSSS


papapaparadise

Idag började jag min dag med en oplanerad sovmorgon! sköööönt men kanske inte helt toppen med tanke på att det inte är första gången! ;)  så jag vaknade av att tre små söta kompisar kommer och bankar på dörren! nyvaken som ett yr väder som jag var så sprang jag och öppnade och instormandes kommer olivia, johanna och emma som tydligen hade ringt mej och smsat som galningar men inte fått liv i mig;)  iaf så var det typ två timmar tills nästa lektion så ja klädde på mig snabbt och sen tog vi bussen ner till stora staden  för att  luncha på ringduvan!! ;)  mumma säger jag bara!


och efter skolan så begav sig jag och emmsing ner på stan för att kolla runt och lite shopping blev det! och det tycker jag är great!
Köpte ett par svarta jeans, en fin halsduk, örhängen, en grym ring, en mascara och lite annat smått och gott :)

 
What can i say?! vi är snygga! :)

Nej nu ska ja gå och slå igång tvn för nu är det PARAADISSEE HOTEL och jag får sällskap av dom bästa olivia och maria!!

SEE YOU GUYS!!


söörfiiisssss

haft en trevlig helg med en massa fotboll! nu är det en ny vecka och tyvär fem långa skoldagar! GAAAHH ja är så skoltrött!! den som säger plugg ska jag smiska hårt!
Nu har vi hååålaaa i nästan tre timmar så vi sitter och ska göra en powerpoint men som sagt vi sitter på facebook och leker så ja hoppas den blir klar idag för den skulle vart klar i fredags ;)
 
nej nu tar jag mig i kragen och tar tag i powerpointen!  sen efter skolan blir det stan med emmmaa gullet för nu har ja fått nytt studiebidrag och för mig betyder det shopping!!!   

PUSS PÅ DET

RSS 2.0