lovlovlov!!

Yihaaaa nu är det lov! såå härligt!  Nu är jag hemma hos emma och vi har precis käkat sushi och pratat en massa kul och sjungit som galningar!    OCH nu ska vi ge oss på att baka en kladdis och sen blir det IDOL!! myspys!
nej nu skriker min lovely från köket och vill ha hjälp!  ha det bra allihopa och ha en riktigt trevlig fredagskväll!
För det ska iallafall jag ha! :)

längtar efter ett break!

jag kan säga att lovet kommer inte en sekund för tidigt! jag är så skoltrött och allmänt trött på allt, även om jag har motgångar just nu så ska jag ta mig igenom det med ett leénde på läpparna för det är sån jag är även om det inte alltid går till 100%  but i´ll do my best!

nu sitter jag här och har lite dåligt samvete för jag vet att jag har kemiprov i övermorgon och jag kan inte ett dugg och jag vet att jag egentligen borde gå och plugga men det blir bara inte av
, kemi är en sak som jag aldrig har förstått mig på och kommer nog förmodligen aldrig göra det! victor försökte förklara för mig idag om joner men drog slutsatsen efter ett bra tag att jag är för blond för att lära mig det.     men men får väl försöka kolla lite på det för det känns inte okej att få  ett IG! '

SAKNAR SAKNAR SAKNAR !

sjukling

Hej hej bloggen,
när jag vaknade imorse så mådde jag grymt illa så jag bestämde mig för att stanna hemma för man vet ju aldrig hur det utvecklas och jag ville inte riskera att spy i skolan. 
 
imorgon är det samhällskunskapsprov och jag kan inte ett skit kan jag meddela! så jag tänkte att jag skulle hinna plugga till det idag också när jag är hemma, men ja kommer bara inte igång, har ingen motivation!

Men jag har ingen motivation till någonting just nu, är bara så deppig, saknar en viss person och då går verkligen ingenting som man vill att det ska gå, för då kan man inte släppa tankarna på det och det gör mig bara ledsen. och jag vet med mig själv att när jag är ledsen och nere så funkar ingenting! vet inte hur jag ska göra med allt :/ 
Igår var jag och emma på en helt grym föresläsning i säves aula! det var en kille som heter Pelle sandstrak som föreläser om sitt liv med en diagnos som heter Tourette.  den var tre timmar lång men det var inget som kändes långt för han var GRYM! askul kille! sök på youtube på  Pelle sandstrak

nej nu ska jag faktiskt sätta igång med att försöka plugga till provet! 
Ha en grym dag hörni!


no one

jag vet inte vad det är som händer? livet går i vågor, man balanserar mellan att allt går nästan för bra för att vara sant till att det bara försvinner på en sekund! jag förstår inte hur det gick till?
det enda jag vet är att det är inte såhär jag vill ha det! du betyder för mycket för att inte behållas. och jag känner för mycket för att säga att det är okej som det är. även om jag säger det så är det i hopp om att det ska bli som det var! jag skulle göra vad som helst för att spola tillbaka till tiden då det kändes som att inget kunde stoppa oss, men sen kom det som ett slag i magen, sanningen.  är det så det ska bli nu? det får väl tiden avgöra! men jag vill inte ha det såhär! tårarna vägrar sluta rinna!  Jag saknar dig!

RSS 2.0