I tyskland

uppdateringen har kommit i kläm igen för min dator har gatt sönder igen! jävla skitdata!
men nu är jag iaf i tyskland!
första dagen här, vi vaknade tidigt, käkade frukost och började ga in mot stan, pappa hämtade ut sin nummerlapp till marathonet han ska springa imorgon i berlin!
sen har vi bara myst runt pa stan och gatt och kollat i affärer och fikat och bara haft det mys. sen nu för en stund sen kom ja och mamma hem fran en land powerwalk! vi gick och gick och gick men vi hittade inte tillbaka! sa vi gick i över 1,5 timme! men dte var skönt och belin är en häftig stad! i ena stunden kan det va jättefint och i nästa är det värsta slummern! och jag kan säga att jag inte har sett en enda tysk som är medveten om hur den klär sig och jag har inte sett en enda snygg tysk! :P haha eller jag sag en men han var förmodligen inte tysk.. haha! aja det blir nog en bra resa ända ska vi se! ;) nej nu ska vi käka lite! 
ha det sa bra! saknar redan alla därhemma men jag har det bra <3


Taggar!

Taggar för snart är det party:D

smoothies vs smoothiesJag och Emma köpte varsin smoothie idag i skolans kaffetéria, efter skolan så gick vi runt på stan och bara mös runt, vi gick in i en affär och köpte varsin smoothie till, en från chiquita och en från brämhult. då fick vi idén att vi skulle jämföra lite smoothisar för att se vilken som var godast och så

smoothisar är sjukt gott och i dom flesta fallen också nyttiga! wich is GREAT! 
vi köpte dom här två och smakade

vi kom fram till att chiquita-smoothin smakade inte alls björnbär och hallon som det stod utan den smakade mycket banan och var ganska sur i smaken!Sen smakade vi Brämhults Smoothie, den var godare men den var liksom lite för söt och smakade lite lätt mjöligt!
den hade vart asgod om den hade vart lite syrligare! så vi hällde i lite av den sura chiquita drycken och den blev faktiskt ganska god! :D


sen köpte vi varsin smoothie ifrån märket mysmoothie

Dom var jättegoda!

Men slutsatsen jag kan dra efter att ha smakat alla dom här smoothisarna är att det är mycket godare att göra sina egna hemmagjorde och färska smoothisar! 
RSS 2.0