stay with me

Nu sitter jag ute på landet, de blev lite ändrade planer av lite olika anledningar! men det är trevligt att träffa sin familj lite emellanåt! kvällen består av att se lite missade avsnitt på tv6.se och kanske lite mys framför tvn med familjen.

det har kommit ut en video på youtube på min bror razmus från hans musikal cabaré!
så dutti :)

F

in my head

Nu känns det som att mitt valborg är spikat så det känns skönt! och snart ska jag träffa upp maria så blir det en sväng på stan i följd av ett pilatespass, det ska bli intressant att testa det! ikväll bjuder vi på basketträning är nu bestämt ;)

ha en trevlig kväll guys!

PUSS

Remember me

Zumba var min och marias kvällsunderhållning! vi körde vekligen gärnet!! galet kul! en cykeltur i regnet senare så står vi i marias lägenhet och bestämmer att för allas säkerhet så skulle jag sova kvar,
Planerna för dagen lämnar jag ganska öppna men jag tror att kvällen styr mig till basketträningen! 


Remember me!

F

tandiis

idag är dagen då camillas hår ska slingas och jag är ansvarig för det hela kalaset! men ja ska se till att ditt barr blir bra millaa!  efter så ska jag se till att trimma my beach body på gymmet om jag hinner för senare ska jag se den efterlängtade filmen Remember me, och så har jag ett annat hemligt uppdrag! but i won´t tell you guys, sorry!
sen igår så var jag klantig nog att förstöra en tand , så jag fick en akut-tid vid tandis idag och ska laga den! toooppeen,


åter till Naturen som jag egentligen ska pyssla med, boooring!

listen

nu sitter jag i skolan och vi har en underbart lång håla, imorse vaknade ja exakt 15 min innan vår lektion började så det var bara att kasta sig upp och slänga på sig kläder och hoppa på cykeln, yrvaaken och ofixad. men ja hann! men ja känner att jag fortfarande inte riktigt har lyckats vakna helt än. sjukt trött.

helgen har varit toppen!
fredag var jag bara hemma och tog det lugnt för att bli frisk
lördagen, solade och pluggade jag hela dagen, såg Cabaré igen och efter fick jag ett oväntat besök men det var jättetrevligt!:)
söndag så kollade vi film och degade halva dagen, iväg till gymmet, glassbaren med Camilla och sen plugg eller vad man kallar det;) mer häng än plugg men trevligt var det


Kissssseeesss

Is love alive?

nu tappade jag humöret på två sekunder, dels för att min perfekta solplats med lä blev en blåsig plats och därmed för kall! och dels för att den här jäääfflllaa fittnaturen sätter sig inte hyr många gånger jag än läser. jag blir galet. och inte nog med att min försylning hindrar mig från att träna för jag är galet träningssugen!

någon/något som skulle hjälpa mig nu skulle vara guld värt men jag vet inte vad?! en ny hjärna och ett vindskydd? nej här krävs underverk!



now or never

igår åkte jag hem till familjen för att kurera mig lite, för ja har inte tid att vara sjuk. så jag låg nerbäddad i soffan hela dagen och kollade på en rad filmer, bland annat såg jag A walk to remember som gick på tv igår! jag kan ju säga att jag är en sucker för kärleksfilmer så jag satt ännu en kväll och grät som ett litet barn.

Idag har jag bestämt mig för att jag inte bara ska låta min dag försvinna utan att jag har fått något gjort så jag har satt igång med den ångestladdade naturkunskapen som jag bara ska lära mig. så nu tar jag mitt bubbelvatten och böcker och lägger mig ute i solen och steker samtidigt som jag faktiskt lär in natueren, sjukt varmt ute så om ja ligger ute länge så lär jag blir brun!!


now or never

igår åkte jag hem till familjen för att kurera mig lite, för ja har inte tid att vara sjuk. så jag låg nerbäddad i soffan hela dagen och kollade på en rad filmer, bland annat såg jag A walk to remember som gick på tv igår! jag kan ju säga att jag är en sucker för kärleksfilmer så jag satt ännu en kväll och grät som ett litet barn.

Idag har jag bestämt mig för att jag inte bara ska låta min dag försvinna utan att jag har fått något gjort så jag har satt igång med den ångestladdade naturkunskapen som jag bara ska lära mig. så nu tar jag mitt bubbelvatten och böcker och lägger mig ute i solen och steker samtidigt som jag faktiskt lär in natueren, sjukt varmt ute så om ja ligger ute länge så lär jag blir brun!!


fuckface

Jag har nu feber och pallrade mig till sista lektionen med bajs-lajla för jag var tvungen att vara med på en genomgång inför mitt omprov, vad händer? jo hennes genomgångar är lika bra som alltid alltså SÄMST och så dumförklarar hon mig!!  hata detta!  ja jag är på dåligt humör och jag längtar tillbaka till den varma sängen!
kill me, nu får jag plugga ihjäl mej!
PUSSSS

in my head

Nu sitter jag på svenskan och är lite småbitter, oavsett hur det går på nationella i engelska så ligger jag ändå på ett starkt VG :/ jag som ville ha mvg, men ja har väl inte kämpat tillräckligt, det hade kunnat vara värre så jag får vara nöjd ändå.
vi slutar om ungefär en halvtimme och det är NAJS då vankas det jobb vilket är MINDRE NAJS men då får jag pengar och det är NAJS, så min samlade uppfattning är att det blir NAJS.

ikväll ska jag på Poweryoga och jag vet inte vad det handlar om så jag hoppas att det blir ett svettigt roligt pass ändå! haha.

kisskiss

cyaa broooohhh

Och nu har vi bara en lektion kvaaar:D sen ska jag hem och mysa. min halsont har blivit värre så jag får se om det blir någon workout för mig eller om ja förblir nerbäddad framdför en film med lite glass kanske? det hade vart sjukt gott, nog om det, nu måste jag springa till min lektion!

F

F

I´m on your radar,
you know if you point me a direction i will follow
you give me a direction with an unknown destination
everytime i find an new possible direction to an known destination
you point me a new unknown direction
I´m happy to say that im outside of the limits of your radar for now
so you can´t reach me with your directions
i´ve got a new direction and i know that it do have a
final destination


welcome to hell mother fucker

just nu är jag i upplösningstillstånd, jag är så jävla arg, eller mest besviken!! jag fick IG på Naturkunskapsprovet och jag bara orkar INTE plugga om allt igen, för hur mycket jag än pluggar det så fattar jag inte, jag är ett hopplöst fall eller så beror det på vår KASSA lärare, jag vet inte vilket av det
hursomhelst så måste jag plugga om det och jag orkar inte detta!!
uppå detta har jag nationella prov i båda matte och engelska inom en snar framtid, jag ska lära in allt om första och andra världskriget OCH
inte nog med det jag ska skriva ett arbete på Naturkunskapen på 4-10 sidor. HJÄLP MIG IFRÅN DET HÄR!!  välkommen till livet på sam ! 

Nog om det, basketträningen igår var grym! den var rolig och det gick faktiskt bra.  Får se om det blir basketträning för mig ikväll för jag har fått ont i halsen :/ men på torsdag är det ett måste för jag ska nämligen ha med mig en landslagsspelare från thailands landslag i basket (p17) lite cooolt!  nej jag skojar inte!! ;)

NU ska jag tycka lite mer synd om mig själv sen kanske jag biter i det sura äpplet och faktiskt börjar plugga! nej nu ska jag inte lova för mycket. men tycka synd om mig själv kommer jag göra inom den här närmsta framtiden


F

Fooorrmmm

Jag har äntligen kommit igång med träningen på allvar och jag älskar det!

-Hej jag heter felizia
-hej Felizia
-jag är en tränigsnarkoman!





Weekend

Då var det ny vecka igen då! i helgen blev det inte så mycket bloggande, men men I´ll make it up to you!
I lördags jobbade jag fram till tre eller fyra? vet inte riktigt min jobbtid men jag lämnade inte Hotellet förns runt halv sju! vilken normal människa sitter kvar i flera timmar efter avslutat jobbpass? Jo jag! för jag har så Amazing arbetskamrater så vi satt och pratade i flera timmar om livets alla ämnen, ganska mysigt!

sen var det bara hem och duscha och sen ta cykeln ner till packhuskällaren för vi skulle ha en födelsedagsmiddag för mig som hade fyllt år, god mat,fina vänner! häerligt,. sen bagev vi oss hem till mig där vi hoppade i våra badkläder och badade ute-jacuzzi, ASskönt! 

At work

Idag är jag master över frukost-matsalen på HOTEL1! började jobba redan vid sju så vi kan ju diskutera hur det gick att komma upp imorse, snoozade över en timme = klockan stängde av sig vilket resulterade i att jag vaknade en halvtimme innan jag skulle vara nere och låsa upp och starta frukosten.  Jag hatar att vakna och yrvaket försöka göra sig färsig, men jag hann :D weeey, 

Ikväll ska jag fira min birthday med en massa kompisar, vi börjar med att käka ute, sen går vi hem till mig och badar jacuzzi, sen blir det FIIEESSTAAA! ååh längtar! 
men först ska jag plöja mig igenom denna jobbdag med mina work-mates! :)

PUSSSSS


today is gonna be the day

Idag var det riktigt segt att komma upp, snoozade i över en timme. slängde på mig ett par solbrillor  MEN till vilken nytta? det regnar ju förfan, och det tycker jag inte om :(

nu ska jag på en halvtimme knåpa ihop ett brev på historian, illlaa! men jag får skylla mig själv som har suttit på fejjan ist för att jobba!

Later fellowsss


to bring me water

Min dag började riktigt tidigt, klockan fem imorse ringde min väckarklocka och jag kände bara KILL ME. men jag hade bestämt mig för att jag skulle gymma innan skolan så jag kämpade mig upp och tog mig dit och körde crosstrainer och springband fram till sjutiden! skönt, men nu känner jag mig lite trött och mitt huvud bankar.

När vi slutar så blir det staden med Emma och ett efterlängtat besök på glassbaren, LOVELY!!
ikväll blir det basketträning

mycket info för er hörni,

PUSS

F

Nu är första lektionen slut och nu återstår bara en lektion till. svenska! sen blir det stan med johanna där ja ska bränna upp mina födelsedagspengar på en massa onödigt! TOOPPEN.

sen ska jag inviga mitt årskort på gymmet och bränna som fan och sen efter njuta ev bastun!! GREEAAATT. tror kanske olivia gör mig sällskap.

PUSSPUSS

Happy birthdaay

Min födelsedag igår var toppen!
Jag fick en cykel, lite kläder och pengar och ETT ÅRSKORT PÅ FORM FITNESS!! galet glad är jag!!

Nu sitter vi iaf på historian och ska skriva ett brev men ja har inte börjat än, har bara inte blivit av. Jag får ta tag i det senare!!

F

P aradise

Nu har jag bakat en asgod morotskaka tills imorgon OCH börjat sett om paradise hotel serien, så kul o se hur alla betedde sig i början, så snälla och oskyldiga! men det varar inte så länge... ;)

Nu ska ja kolla på svenska hollywoodfruar med min familj

PUSS

try to beat me

Jag tog valet att åka hem idag, ingen basket för mig! mitt huvud tillät det inte och mina krafter var nästintill slut. Jag lägger min energi på fel saker, människor som inte är värda att slösa energi på tar på tok för mycket av den energi som jag sparat åt annat! jag blir galen.
Vad skönt det hade varit om livet var som the sims, de personer som man inte vill ha där kan man bara "deleta" och de personer man saknar kan man skapa!  Just nu så finns det många personer som jag mer än gärna skulle trycka på Delete knappen och fortsätta som om inget hade hänt. fett skönt!  men nu är det inte som ett the sims spel så det är bara to deal with.



F

Första skoldagen öppnades med matte, Såå jäkla o-fokuserad är jag! jag vet inte hur jag ska lyckas ta nya tag inför intensivt pluggande! jag är skoltrött och har lust att kasta skolan i väggen! 
nu har vi lång håla och bara en lektion kvar sen så det känns väl okej,  but im not feeling verry well. ont i huvet och en massa skit! hoppas det går över!!! 
idag är det min sista dag som 16 åring, wooohooooo jag fyller år imorgon! känner mig inte så spänd som jag brukar för min mamma är inte så speciellt diskret med presenterna så jag vet i stort sett vad det blir:D  but its looking good so far!
ikväll ska jag försöka pallra mig till basketträningen om mitt huvud tillåter, känner att jag är skyldiga mina mates lite närvaro. och om ungefär en månad så drar vi ju till göteborg, woohooo

PUSS

story of my life

Musikalen igår var fantastisk, Razmus var fantastisk, Alla var fantastiska, så himla duktiga! jag satt och grät!! så ni som inte hade tänkt att se den borde gå och boka biljetter på momangen!  Idag har det blivit en sväng på stan med Mamma och Lowa då vi avslutade på thairestaurangem. MUMMMMSSS
Jag och lowa har köpt en Nutella till lördagsmys, efter den nio km långa promenaden jag tog för en stund sen så känner jag mig värd det!


I´m done with dissapointings
don´t make me regret my faith

i just open up my eyes

Jag har varit hurtbulle igen, gick nio kilometer och nu känner jag mig på spåret igen!!  Nu ska jag göra min iordning för ikväll ska jag se Razmus musikal, Cabare!! Han har förövrigt en huvudroll så det ska bli riktigt kul att se!! I´m ssoooooo excited så jag kan knappt bärga mig! och så kommer jag att få träffa mikaela också, det är jag nästan lika excited över, men bara nästan :D 


xoxo

spice up your life

Vaknade av en dröm som i vanliga fall skulle vara en dröm att älska men ist i mitt fall tycker jag att den placeras bland mardrömmarna!!! hur kan en dröm kännas så verklig?

Nu ska ja äta FRUUKKKKAAA faan :)


Tänk alla famnar jag lämnat

Stockholmsresan igår var riktigt toppen! vi shoppade tills korten brann och skrattade tills vi fick ont i magen, riktigt kul dag!  många citat som vore värda att skriva upp ngnstans för att dom var så roliga. ´Jag fick med mig jättemycket grejer hem,
-jättemånga tröjor,
-en skinnjacka
- underkläder
-lite smycken och sånt    
min sladd till datorn är borta så tyvär så blir det inga bilder från resan och grejerna jag köpte,kanske en annan gång :) 

Jag sov hos maria inatt och vi vaknade nog inte förns vid ett halv två, tog en frukost på stan och shoppade lite :) haha vi får nog aldrig nog av shopping vi! mina pengar efter igår var slut men ja fick ett litet bidrag till idag, hihi.



L O V E

Mr I


This beuty  is from now on mine!  Nu beger jag mig in till stan, får se hur uppdateringen blir ikväll och imorgon för ja kommer ha fullt upp, håll utkik guys.

Pussss

shopping for free should be leagal!



Imorgon ska jag upp till sthilm med tjejerna, det kommer bli en rejäl shoppingrunda kan jag lova er när vi är i farten med korten!  Gud vad jag längtar!

waky

Varför vaknar jag så tidigt på morgnarna för? det är bara för att jag ville sova länge, ja är så spänd på om Mr I kommer med den gula bilen idag. nu är det inte länge kvar tills I can find out så att säga! Jag tror jag ska sticka ut på en långpromenad för att få tiden att gå, shit haha hör hur jag låter, som ett litet barn dagen innan sin födelsedag!  Jaja det bor ett barn i mig och dte är permanent! Jag saknar mitt andra barn EMMAAA!! :(


<3

shake your as

Nu sitter jag och taggar igång för snart ska jag iväg och köra spinning, en hel timme så det kräver krafter för det är jobbigt så in i bomben! men riktigt skönt efteråt!

:)

Bussen går typ... NU och jag fick för en liten stund sedan att det inte är någon basketträning ikväll så jag bestämde mig för att åka in imorgon istället! så ikväll så följer jag med mamy på spinning, här ska brännas,

Nu ska jag mysa ner mig framför tvn med min älskade vaniljglass:)  är sjukt trött, vi sov ju inte så mycket i natt så det kom inte osm ngn överaskning ;)

PUSS

13:37

Vi gick och la oss runt sex-tiden tror jag, men det blev inte så mycket sömn som jag hade hoppats ändå, en jävla katt som ville ut och ingen orkade gå och öppna så vi blev väckta var tionde minut och vid sjutiden så vaknade maria och var galet pigg och ville att vi också skulle vara lika pigga, ibland har man lust att trycka igång paus knappen och bara få sova klart,  Jag, Rasmus och jakob somnade om och sen blev vi väckta igen vid halv elva!

Jag och Maria gick ut och gick en LÅÅÅNG promenad, eller det var tänkt så men lång är väl en överdrift :P hahaha
Nu har marit åkt hem och snart ska jag nog ta bussen in till staden eller jag har inte bestämt mig för ja fick nyligen reda på att det inte är ngn basketträning ikv, jag får se vad jag gör!

F

Gaaaaalet

klockan är snart kvart i fem och jag och mina kompanjoner har fortfarande inte nannat kudden ännu, kanske blir en dygning, vem vet?
det började iaf med att jag och maria satte igång en film Slamdogs millionaire när rasmus och jakob stormar in och försöker hänga med i filmen så gott det går

vi tar med oss ett lager med filtar, duntäcken och värmeljus och går ut och sätter oss i våran framtida bastu och pratar ända tills dörren till bastun av sig självt öppnar sig, alla blir lite shaky och vi bestämmer oss för att gå in

vi sätter igång nästa film Nära och kära.
Maria somnar på golvet medans jag, Rasmus och Jakob har en massage-stund, så jävla HÄRLIGT!! 
 
Runt tre-snåret kommer vi in på ett samtalsämne Omelett, då jag utbrister att jag aldrig har smakat det, så maria lagar en omelett till mig, henne och rasmus.

Vi går lite på övertrött-energi och hittar på en massa galet, vi blir ännu piggare och börjar diska.

Nu sitter vi bänkade framför entorage som förövrigt är en RÅKASS serie.

Jag tror nog inte rasmus och jakob lyckas ta sig hem så det blir nog fyra små troll i en dubbelsäng! ormgrop? JAAA

PUSS

spread my wings

Den drömmen fortsätter att poppa upp! det är något i mitt undermedvetna som försöker säga mig något
jag tror jag inte lyssnat på mitt hjärta till hundra procent och det är lätt att man sätter hjärna före hjärta. frågan är bara vad som är rätt och det är nog ingen annan än jag som kan avgöra det 

everybody is talking

Ikväll så är det tooomt hus á la Felizia, så hit har jag bjudit söta Maria och the wahlgren twins. Jag önskar er en trevlig kväll för vi ska ha det förträffligt MYSIGT!

 


sunday morning

Jag somnade väldigt tidigt igår, var nog slut efter vårt cykeläventyr! fick väldigt otippade sms och samtal igår?! men men otippat är nästan alltid kul. nu ska jag väcka min kompanjon så ska vi ta en långpromenad innnan frukosten bestående en underbar smooothiiee!

Påsk

Glaaad Påååsk! i mitt påskägg fick jag en film, Slumdog millionare tror jag hette, jättehemsk film, men bra!

 

jag vet att snart....

NU kom jag hem för en liten stund sen, det blev ett cykeläventyr till sjauster, där hade vi det väldigt trevligt! kaffe, scones och en himla massa prat! jag gillar verkligen de där två girlsen, så sköna att umgås med! det var så himla vindstilla så vi har faktiskt solat en hel del idag!

nu ska jag käka,

puss

lalala

klädda för morgonpromenad så fick jag just reda på att jag ska utflykta med Fancyy och Ellen idag. det kommer bli grymt, så nu är det bara att svischa om till andra kläder och göra mig redo!

Ha en bra dag!


18:57

Äntligen har alla åkt och jag kan pusta ut, när jag blir vuxen så ska jag anlita eventföretag som ska fixa mina småttingars barnkalas! hihi.

Nu känner jag för ett träningspass efter all glass vi har tryckt i oss. hihi. jag tror jag och lowa skulle leta fram våra inlines och köra lite!
Ikväll eventuellt kommer frida också hit, men det var inte säkert pga hennes match imorgon bitti




grattis sötaste lowitowi

Idag fyller Lowa 10 år, grattis sötnos!    fyfan imorse skulel vi sjunga för Lowa och pappa började vid klockan sju så jag blev uppdragen vid klockan sex.  yrvaken fick jag dra fram min ljuva stämma och sjunga och kolla på när hon öppnade alla presenter, som tur är kunde jag somna om. vaknade vid 9 igen och drog med min mamy på en motionsrunda, vi var ute i 2 timmar,  Sköööönt!

Nu är det kalas som gäller och jag är anställd lekledare! (happy thoghts happy thoghts) dte ska nog gå bra!



Ikväll kanske det blir Fridaaa, vi får se!

Pussss

F

love


Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser,
Men när du försöker le så ser vi bara den mer
Du får stå kvar för jag går nu


oooooooooooooooooooooo

fattar du inte piken?


L-O-V

Nu har vi slutaaat! så nu är det lov, Idag så ska jag och mina team-mates dela ut påskägg på påskmarschen så dra på er lite fräknar och kom dit så får ni ägg av mig!

Be There!

F


RSS 2.0