some place over my head called heaven

Den där duktighetskänslan försvann när jag kom på att jag fortfarande hade över halva engelskaboken kvar att läsa ut:S så då måste jag göra det, och efter det plugga in matten. hur ska jag hinna? en kristen skulle ha laggt sig på knä och bett gud om ett mvg, men ja tror inte det kommer gå bättre hur många böner jag än skulle mumla. bullshit.

Jag svamlar, jag är trött, jag har mycket plugg kvar, jag känner för att slänga matten i väggen, jag känner för LOV och det nu. 

guess its time för lite plugg, hur mycket dte än tar emot,

PUSSSSSSSSSSSS

F

Want to hold you




pieces

nej jag ska inte på sävefesten har jag bestämt mig för nu, ja känner att jag väljer mellan den och att få göra omprov sen efter lovet, så det blir fest för mig med min mattebok ikväll, undrar vilket som hade varit roligast:P
tröstar mig med att jag kommer nog må betydligt bättre imorgon bitti än vad vissa andra kommer att göra!

Nu ska jag snöra på mig mina springskor och ut och bränna både fett och tankar! we do like it!



Pieces don´t fit anymore.
pieces to make the puzzle
complete is just messing it
up

dear

Idag slutade vi halv elva, skönt! så jag bestämde mig för att ta mig för matten som vi har prov på imorgon, dagen innan as usual!! :S  fick lite hjälp av marcus så jag tror nu fattar jag lite mer! hooppas bara att det går bra för jag orkar verkligen inte göra om det!
ikväll är det sävefest, och jag vet inte om ja ska dit, en del av mig vill dit men ändå så känner jag att jag måste ta ansvar för skolan eftersom det både är matteprov imorgon och så ska vi skriva en recension. fan vad jag inte är bra på ansvar, men nu måste ja skärpa mig!

vi får se hur kvällen blir!!

F

fuckface

guuud, vissa personer slutar ju aldrig att förvåna en, jag garvar inombords,

Pathetic

duärsåyeahyeahwowwow

äggjakt på gympan och jag och emma vaaannnn!! vi vann ett Friskis&svettiskort!! yeahyeahyeah,  snart är det stödmatte och sen ska jag och Camillaaa ta en låång promenad med en massa prat! mysmys, sen blir det plugg hela kvällen för hela slanten!!

inom 2 daagar så är du min!! hihihi Mr I

F

mondaaaaaaay

matteprov snart, har lite smått panik, har halva kapitlet kvar och har kört fast. fuckfuckfuck, så imorgon blir det extramatte för fulla muggar!  idag var det lyxlunch, vi blev hämtade och bjudna på mcdonalds, en lektion kvar sen slutar vi, shooohooo.

íkväll är det basketbaaall, :)

xoxo

bad moood

Jaha, här kan man inte ens prata med mamma utan att hon får ett raseriutbrott, jag fick en utskällning och nu vet jag vad jag ska få när jag fyller år också. kul!!

nej nu går jag ut, komma härifrån and clear the air.

F

some people wait a life time

  • Ben&Jerry-frukost- CHECK
  • Springtur-              CHECK
  • Pannkakor till lunch
    OCH middag          CHECK


Nu ska jag och lowa käka pannkisar för att samla krafterna för inom en snar framtid ska studsmattan sättas upp!! åh i can´t wait to inviga den !! :D

F


curly

Jag och lowa kollade på våra två hyrda filmer, eller dom rullade och vi såg stundtals och emellanåt slumrade vi till. lite tragiskt att vi faktiskt sov vid tio på en lördagkväll, men jag hade varit uppe vid klockan sex och jobbat hela dagen och ja lowa är en plutt ;)  vi hann inte käka upp våra BEN&JERRYS så vi hade en toppenfrukost vill jag lova

bjuder på den..

Idag lämnar vi planerna öppna så vi får se vad som händer men det kommer blir grymt vilket som !

F

ben&jerry´s

denna kväll kommer bestå av Felizia, Lowa. hyrd film ,  PHISH FOOD & CHOCOLATE FUDGE BROWNIE!

L O V E

sleeping awake

heej bloggen. kvällen igår var supermys med över ett kilo godis och sällskapet bestod av två gullpluttar.
först blev det en sväng på stan och jag fick med mig en tröja och en liten söt fransväska hem. vi gick till den nyöppnade godisaffären och köpte över ett kilo godis! mummmmaa.



Jag har nu fått klart för mig att jag har grodfobi och jag lever precis bervid en damm så jag har det inte lätt denna årstid då grodorna inte stannar i dammen :( :S 

Har jobbat på Hotel1 idag och det har faktiskt varit galet kul, jag och emma fick testa och bestämma dom nya arbetskläderna och ja kan säga att jag älskar skorna vi ska ha! sen har vi varit allmänt flummiga och oseriösa men det är bara greaat! 

nu ska jag ta mig en springtur !  

LATER

F 


Heeellggg

Nu har vi haftfestival och vi såg tjenare kungen och once, och nu har vi helg, så galet skönt. den här helgen så är jag anställd barnvakt åt lowa-towa fram tills på söndag. så dagen börjar med en promenad bort till den nya godisaffären och köpa ett godis:)  sen ikvääll så ska jag emma och lowa ha myskväll at my home och käka godis, bada jacuzzi och kolla på film all night long.

Puss på det !

F

time for prov

snart är det prov och pluggningen ligger på hyllan, har dock preppat med lite hjälpmedel, muhahahah. nej nu ska jag "plugga" lite till. Ikväll är det basketball practice som gäller. be there mates!

I don´t know what to do
with feelings involved.
it makes it harder


fan vad lat man kan vara då

Klockan är snart sovdags och jag har fortfarande inte så mycket som kikat i naturboken än, jag är dålig och jag skäms inte för att erkänna det men någon som är grymt mycket dåliga är Laila som inte kan lära ut, så imorgon är det upp till bevis jag ska se hur långt man kommer på ett prov genom att bara vara med på hennes lektioner. jadu, jag tippar på att jag kommer inte se ett G hur länge jag än spejjar!

PUSSSS

change your mood with a happy song


take me higher

om mindre än 24 timmar så ska jag ha ett jättesvårt naturkunskapsprov och jag har fortfarande inte slagit upp boken, antingen för att jag bara är lat eller för att jag bara känner att det är för svårt för att ens försöka, vart är tjejen som senast för några timmar sedan sa "med rätt inställning kan man gå hur långt som helst" men nu när det gäller naturkunskap så vet jag nu att jag förstår verkligen inte och laila har inte varit mycket till hjälp heller, this is going to end with a hudge fail-mark on paper

- an

would you ever doubt

vissa dagar kan man bara slänga i väggen och vissa förhoppningar kan man trampa på och vissa saker önskar jag bara att jag kunde ignorera och inte lägga energi på och lägga på dom saker som är värda att lägga energi på och göra något bra av. blir bara så trött på mig själv ibland, jag tänker för mycket och det har kommit och blivit ett problem
det är för mycket just  nu så man får simma som fan för att inte drunkna i allt det här,

give me a lifeboat that helps me to keep me at the surface

p to the ardeeey

imorgon är det studiedag så ikväll så blir det paaartyyyyy at M´s house! det kommer bli en grym kväll så ni kan ju bara gå och ta er någonstans eller så kan ni ju ha en trevlig kväll för det ska jag och mina polers ha!
Yeaaah
pussousspånosen
F

många bollar i luften

jag säger bara ohhlalaaa, pengar rullar in som dom skaaaa! och nu är min ipod inom räckhåll!!
nästa vecka har jag planerat att den är min, eller tidigare muhahahaa.

F

mondaay

nope det blev inget plugg för mig igår, ist blev det popcorn framför en komedi!  och idag gav jag mig själv en liten sovmorgon :)  imorgon är det studiedag så ikväll blire faan P-A-R-T-Y!!

Pussss

F

mango

Jag tog en ipren och tränade, inte bra jag vet men det kröp i kroppen på mig så jag hade inte en chans att stå emot ;)  nu ska jag ta mitt inderbara bubbelvatten med mango smak och börja skriva på mitt tal, haha det kanske är dags med tanke på att vi skulle ha skrivit det för typ tre veckor sen. men skoltrött som jag är och pratglad så har jag bara pratat bort mina lektioner med ett nöje men nu när dte väl kommer till kritan så får jag lida för det.

Later guys

sunday

Gårdagen var lyckad enligt mig:) mycke trevligheter,  Först så bowlade vi. jag fick ett litet wake up call med att jag inte är så grym på bowling som jag alltid har trott eller så var det bara en dålig dag, haha. det var ett "grabbgäng" på banorna bredvid oss som hade lite udda grejer för sig som jag och maria var på och testa, haha lite kul. 
efter så drog vi oss ner till kära joda och käkade. halva truppen drog ganska tidigt medans jag och några till satt kvar och pratade, vi satt där i säkert över två timmar, sjukt mys.

sen drog jag och min feber hem och la oss i sängen och kollade på film och somnade ganska tidigt, jag vill bli frisk buuhuuu.
det kryper i kroppen på mig, jag har inte haft ett "klokt" träningspass på en vecka och det känns inte bra för jag gillar verkligen att träna!

Kvällen har inte så mycket att erbjuda mer än att jag måste plugga men suget på en söndagsdejt med böckerna är inte på topp och jag kan nästan lova er att jag kommer nog inte ens ha kollat på böckerna innan dagen är slut.
aja jag ska göra mitt bästa,.  



pusspusspånosen

F

premiär

Jag och pappa kom nyss hem, har åkt lite premiärtur med hans motorcykel, jisses vad det gick fort, jag satt och tänkte om vi kör på något nu så dör vi fan direkt.

nu ska jag ta bussen in till stora staden och ikväll så blir det att fira Johanna med tjejerna, bowling och Käka på joda! sen får vi se vart kvällen tar oss! :) 

F

cutiepie


Behöver jag förklara varför man älskar jamie så mycket?  för att han är grym!

kärlek

Inatt drömde jag en hemsk dröm som gjorde att jag vaknade med tårar rinnande över hela ansiktet och  en blöt kudde. jag kollade på klockan och den var bara halv sex och jag kunde inte somna om, kill me. 

Ja mår inte lika dåligt som jag har gjort det närmsta dagarna men frisk skulle vara en överdrift. ikväll ska vi fira Johanna ändå, Jag ska ta med mig resurser i form av en stor mängd ipren och ta mig igenom en rolig kväll i trevligt sällskap! :)
Time to jump into the shower!

LATER

F

one word... fragile

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

keep on walking

denna fredag hade kunnat vara bättre! jag är fortfarande sjuk och febern försvinner inte. pappa är också hemma så vi har luggit i soffan och delat på tvn, när jag fick bestämma så blev det lite komedier, så efter två komedier så blev det skidor eller något på tvn, så där försvann mitt intresse.

Jag sitter o försöker fundera ut hur mina planer för kvällen kommer se ut, min familj åker tillfastlandet resp jobbar så ikv blir det huset tomt,   försöker komma på någon som skulle kunna tänka sig att offra sina fredagsplaner för en myskväll i soffan med en sjuklig felizia.

Om det är någon som är sugen på att komma ut hit så är det bara att slå en pling och du gör min dag!

Jag hatar att vara sjuk och ja är rastlös till tusen!



pokerface

badet gjorde så jag kände mig lite mer normaltempererad och kry, men nu börjar feberkänslan skypa tillbaka, fyfan för att vara sjuk,  jag går nog och lägger mig inom en snar framtid för min kropp och även mitt huvud orkar inte mer för denna dag. 
godnatt fellooowwss


F

momomomo moossyynoooouuss

Nu har jag skickat iväg min beställning om en ny design till min lilla bloggis av söta Maya! gullig som hjälper mig!!
kvällens planer är att kasta sig i ett varmt bubbelbad och sen mysa ner mig med min familj i soffan och kolla på tv för att sen gå och lägga mig tigigt för att försöka bli frisk inför morgondagen!


titta och njut av denna läckerbit! ja ska iaf gå och njuta av värmen från mitt bad

Puss sålänge!

F

seen thoose hungry eyes, not only once



Dagen började lite stapplande med att jag försov mig och fick slänga på mig mina kläder och åka direkt, i bilen kände jag att jag inte kände mig på topp, min försylning har brutit ut nu, finally`? eller vad säger man, hoppas bara att min kropp besegrar de äckliga små bacillerna snart så jag kan få bli frisk för jag har inte tid med att vara sjuk.
iaf när jag väl kommit in till stan och står i skolan tio min innnan lektionen börjar så bestämde jag mig för att lyssna på min kropp så jag sprang till bussen och åkte hem och bäddade ner mig själv! dagens räddnig har varit tvn och en massa glass!

Mamy kom hem från fastlandet inatt med lite kläder till mig, både fint och fult. fick en ny skinnjacka, dock inte en sån modell som jag ville ha. tänkte förhandla lite med henne ikväll om den skinnjackan som bara SKA bli min inom en snar framtid. och vad beträffar den som jag fick idag vet jag inte vad som händer med, men den går att använda MEN... som sagt jag vet vad jag vill ha ;)

F


missing hear those words

Idag har varit en väldrig chill dag, välbehövlig och skön, jag blir galen på min jävla försylning som jag tycker antingen kan gå över eller bryta ut så ja blir frisk någon gång!!! Nu går jag bara omkring och mår lite halvdåligt, för frisk för att vara hemma och för sjuk för att göra allt som ja gör i vanliga fall, its killing me!

Dogga dogelito var och föreläste i aulan idag, skön snubbe det där! sen när jag skulle cykla hem så cyklade jag bakom aulan där de kom ut precis när jag hade vägarna förbi, så jag fick med mig en liten flirt-blink av doggis ;) xD haha.

Nu är jag barnvakt åt min sötegöte lillasyster, vi har tillsammans slängt ihop lite american pancakes som vi ska äte tillsammans med bär, grädde och sirap, MUUUMMS, dte är nog lite för onyttigt för att kallas kvällsmat men när det väl är lowa och felizia kväll så får man lyxa till det:D

nu ska vi käka!!

F

this is my life my friend

dans på gympan så vi slängde klackarna i taket och körde gärnet. nu ska vi ha historia med petter och sen slutar vi nanana. och jag har lyckats dra på mig en ytterligare en försylning och ja är basketsugen så jag får se vilket som övervägs för kvällen för det är träning. 

skriver när jag har tillgång till internet igen!! pusssss

F

lördag

Idag så har jag inte bara blivit 500 kr rikare utan jag har också firat gullungen maria som har fyllt år. firandet började med en överaskningsmiddag nere på joda! :)  myyyss och god mat.  sen gick vi alla med klackarna uppåt och hamnade hemma vid rasmus och började genast spela våghals 2, så  jag kan ju passa på o säga förlåt till alla er som har fått några otippade och härliga sms ikväll, men man får inte banga, its against theee rules dudes!!
Nu är jag galet trött också, men vill göra något galet bara för ATT!
Puss på er,   OCH Gratttiiiss mackan på din stora dag mannen!! 18 är inte illa dude!
F

21:19

Fredagkväll och jag är galet trött och uttråkad, men jag antar att det är ganska standard att vara trött på en fredagkväll, Jag sparar mina krafter tills imorgonkväll då kvällen kommer bli så jävla bra! emma kommer saknas dock nu när hon är i västerås:( men ja ska ha kul åt den sötnöten med!!

nu blire SOLSIDAN :D

felizia´s cleaning service

dagen gick ovanligt fort, sista laktionen var inställd så vi slutade vid halv ett. efter skolan så fick jag ett sms om att kvällens planer blev ändrade så det blev ingen fest ikv pga att alla blivit sjuka och så. jag var tagg så det var lite synd. 
ist åkte jag hem och jag fick brist på pengar av lite olika anledningar, råkar shoppa upp allt innan jag hinner blinka så anställde min mamy mig till att städa lite på hennes jobb,
sagt och gjort idag har jag städat deras kök och imorogn ska jag putsa fönstrar en liten stund, så imorgon ungefär klockan 11.00 så är jag 500 kr rikare GREAT!

I
morgon så blir det lite B-day fiesta för älskade maria, kan inte skriva här vad som händer för vi ska surprisa henne med lite grejer, så jag hoppas hon inte läser det här innan imorgon för då är överaskningen rökt ;)

Nu ska jag ringa runt och dona inför imorgon,


F

07:18

vad har hänt med mig? jag har fyra morgnar i rad vaknat av väckarklockan och gått upp. galet skönt att slippa springa runt och raffsa tag i allt i sista sekunden för att man har försovit sig, jag ska nog fortsätta såhär! ;)
så nu har jag 45 minuter på mig att fördriva tills ja borde gå till skolan, 
Idag är det en 8 till halv fyra dag, orkar fan inte.  men efter så ska jag fika med Camilla och virginia så jag får väl bita ihop och se fram emot eftermiddagen! ;)


F

look at those shoes, they´ve seen a lot of milage on the dancefloor

Idag slöt vi vid halv elva vilket är galet skönt! s
å jag tog med mig lilla olivia ner på stan för att röja runt lite och hitta lite presenter till lite olika födelsedagsbarn och jag kan säga att jag fick 2/3 presenter avklarade idag, plus lite smått och gott till mig själv, vilket det alltid brukar bli när man drar sig en sväng på stan!
Ringde till Agneta förut och pratade om sommaren och det blir en sommar till på HOTEL1. det ser jag fram emot för det blir samma roliga gäng i år igen så det kommer bli awesome!!

Nu ska jag ta en springtur för att rensa tankarna för det är välbehövligt!

PUSSpåNOSEN

Grattis snygging!!


Grattis älskling !

the end of the day

Basketen igår gick asbra, ett compeed var min räddning. nu har vi en lektion till sen slutar vi, fett skönt för jag börjar känna mig sjuk! :(

F

schooolyy

fan har fortfarande inte fått något trådlöst så just nu lever jag på skolans datorer! haha. OCH jag kan inte gå nu allihopa för mitt skavsår är nu ett köttsår, inte kul! så johanna har gett mig mitt nya smeknamn "snigeln". men jaja jag lever väl upp till det namnen idag! så hittelön till den som fixar en rullstol till mig idag!

later

F

smile baby smile

Den här helgen ute på landet har verkligen varit behövligt, att få tid att landa och ja åker alltid hit när jag känner att jag vehöver landa och stanna upp och då hinner världen ifatt mig. annars kör jag bara på. och när jag är utpumpad så funkar jag inte som människa så nu har jag "rechargat" batterierna och kan fortsätta igen, back on track for now!

Nu ska jag se film, puss på er söta läsare

KÄRLEK


some people wait a life time

Why set fire to the world,
if you have to stand yourself
and watch the embers


12:25

fan vad skönt det är att promenera innan fruckan! gick ungefär 9 km och när jag kom hem så blev det nybakade scones.
det borde jag göra fler gånger men det finns ett problem som tyvär inte går att lösa, jag är så lång ifrån morgonmänniska som det går att vara.  jag fick en sån dä wakeuplight klocka i julklapp så man ska vakna pigg av lampan som tänds innan klockan ringer, men jag är faaan lika trött ändå och kommer ändå inte upp i tid! har ni några tips om hur man kommer upp för mig som är typ död varje morgon...?

jag blir så jäkla glad av det här vädret! helt galet härligt!




Godmorgon

Sunshiine, blue sky!  jag satte just in plåten i ugnen, vaknade för en stund sen och bestämde mig för att börja dagen med nybakat bröd. så jag slängde ihop lite scones. Nu ska jag ut i det fina vädret och powerwalka innan frukosten.  och nu kom solen fram också, great!!


watch n enjoy

F

holy moses

Vad jag har hört så är solen som starkast såhär på vären, men det valde inte jag att lyssna på naiv som jag är så satte jag mig i solen utan solkräm och efter ca 3 timmar så..... ja färg får man iaf! och fräknar också i mitt fall, haha. jaja jag ska inte klaga.

Kvällen har lite mysiga plaaans att erbjuda, hihi.

puss på er


Sunglases on

Filmen jag satte igång var en besvikelse, romnatisk komedi? den handlade om en som hade blivit lämnad av sin man och satt och drack whisky hela dagarna så jag stängde av den efter kanske 20 minuter, 

Nu ska jag klä på mig, slänga på mig mina nya snygga brillor, ta med mig en bra bok och ipod  och få lite färg av den härliga solen där ute!



morgonmorgon

sovmorgon, friskispass och nu slappa framför en romantisk komedi med en stor fruktsallad!

Later


F

I walkinnn on sunshine woooooohhhh

Mätt i magen och ett smile i ansiktet, de är så det ska vara.  Gymmet gick toppen, körde en timme på rullbandet och en massa på maskinerna, brandis känns så lyxigt för dom har världens storbildstv i gymmet så idag rullade ett the city-marathon under en stor del av mitt träningspass så tiden gick galet fort! 
Nu är jag ute på landet och för en gångs skulle så kryper det inte i kroppen för att det inte finns något att göra utan jag njuter till fullo,  och NEJ jag har inte slagit i huvudet ni som känner mig men det är ganska skönt bara ;)

Nu blire Let´s Dance och solsidan med min fina familj! Myspys? YESMAN!

LATER MATES

F

m is for music

härliga morgon, snart ska vi till affären och shoppa och sen vid 13 så ska jag tooo brandis och gymma som bara faan! och hur kvällens planer blir återstår och se, skulle med olivia och maria och se alice i underlandet men som vanligt får vi på gotland vänta LITE längre än alla andra så vi får väl boka in det om två månader ist ;) får se vad det blir istället!
F

you don´t mean it every day

Idag träffade jag Emma och pratade med henne över en fika på amalias! jättemysigt, men tyvär så var samtalsämnet inte det roligaste :/ men men, we just have to live with it!
och sen var det basketträning och vi hade ingen tränare så det blev lika seriaall som alltid när vi får göra som vi vill. men det blev lite tre mot tre iaf .:)  men att LEJKE är det vi gör bäst!! hihi
nu är jag hemma hos johaanna och ska spendera kvällen och natten i hennes trevliga sällskap!! :)  greaattyyygreaattyy  och imorgon blir det gym på brandis! ;)
F

back to reality

Nu ska jag aldeles strax gå ut till bussen, måste göra ett par grejer.  jag känner på mig att det kommer att bli en jobbig dag, but i´ll get throgh it!

F

take your time and enjoy every fucking minute of it

Nu tänker jag utan att motivera, säga  jag vill inte att det ska bli sommar längre!

vimsfia

Jag börjar känna mig sjuker, ögonen rinner och känner mig allmänt dizzyyyy och virrig i hela bollen. Jaja, jag får se hur det utvecklar sig. jag kanske bara är trött. nu ska jag äta kladdkaka eller blåbärspaj med mia famiglia, tror det bara blir kladdkaka för mig del för blåbär finns det inget sug efter denna kalla kväll! 

Pusspåersötisar

sweet home alabama

Äntligen tillgång till internet, skööntsköönt, dom här dagarna utan internet så har jag hittat på en massa skoj, var och gymmade på brandkåren och jag säger bara en sak, ALDRIG mer genvägar för min del, det går bara åt helvete. haha.  träffade också camilla en stund på kvällen, astrevligt säger jag bara:)   igår spenderade jag dagen framför the hills-marathonet på mtv och hade det allmänt chill och på kvällen kom sötnosarna olivia och maria in till stan och det blev en massa trevligheter.

Idag när vi vaknade så var det strålande sol så jag och maria var iklädda bara jeansjacka och halsduk, och även om solen var framme så var det fan inte varmt!! vi käkade på thairestaurangen och innan vi skulle hem så fick vi värma oss lite inne på atterdags vid kycklinggrillen xD  ikväll blir det bara chill med familjen, börjar känna mig lite sjuk.

F

At Yohhss place

Jag och johanna vaknade för en stund sen och snart blir fruucckkkaa, och idag har vi ett hemligt uppdrag som jag inte tänker avslöja här  sååå ni kan ju sitta där och undra ! hihihi  och ikväll så ska jag hemsöka ellen tror ja om hon inte har några andra planer för jag saknar den lilla skiten! <3  och idag ska jag nog också dra en sväng på gymmet tror jag, skulle vara skönt att bränn lite efter helgens alla godsaker man har stoppat i sig!
skriver senare felloooows
F

RSS 2.0