härlig dag!

Idag har har varit en sån där skön dag som man bara njuter av! jag vaknade av mig själv vid typ halv tio, stack ut och sprang, kom hem och duschade.  runt tolv-hal ett så kom ellen med bussen till mig och vi åkte till stranden där vi låg hela dagen och solade och badade och hade det allmänt skönt! färg fick vi! jaaapp, lite röda också kanske tillochmed!

nej ja känner att ja inte har så mycket att skriva om så ja ska inte tvinga fram något. hörs imorgon. byeee

Summmeeeer

haha ja måste erkänna att min uppdatering är inte den bästa. nu har iaf spaniorerna åkt hem, haha för typ snart två veckor sen, japp min uppdatering va länge sen!  vi har haft avslutningsmiddag med båda niorna, det va mysigt! god mat med trevliga människor och sorgliga tal om "vår härliga tid tillsammans" som snart tyvär är slut!
Min fina klass!  

Och en bra skolavslutning! vi dansade vår dans och fick våra betyg, sen blev det mycket tårar och kramar uppe på scenen för det var det sista vi allihopa gjorde tillsammans så det va sorgligt, så mycket som vi har gått igenom tillsammans och nu är det slut, man kommer ju sakna vissa mer än andra men det känns ju ändå synd att vi splittras!


Nu börjar det äntligen kännas som sommar! härligt!! och ja har jobbat mina första dagar på jobbet för sommarn, men ja jobbar där året runt så ja kan inte säga att ja har börjat mitt sommarjobb nu, men men! jag jobbar iaf på ett Hotell som heter Hotel1. trivs asbra!  Imorgon är ja ledig så om det blir bra väder så blir det beachen med ellen (?) tror ja!:D
see yaa

Torsdaag

Idag spelade vi den årliga fotbollsmatchen mot lärarna. på vår skola så möter alla nior skolans lärare och det gjorde vi idag. embarrassing to say men vi förlorade :S men ja kan säga att vi var taggade till tusen men lärarna var bra vassa! jag tror det blev 4-1 (?)  Men vi hade sjukt kul iaf. haha och så hade vi inte matchtröjor så det räckte så vi skulle tydligen dela på tröjorna.. och det hade ja ingen aning om förns när ja kom till planen, så alla hade linnen under och sånt förutom jag, så när ja skulle ut från plan var det bara att kasta av sig tröjan och så gick ja där i bh och letade efter ngt annat att ta på mig. aja det bjuder ja på xD

Efter det så bar det av ner på stan med Emma, Maria, Jennika och Conrad tills bussen gick, kom hem,
Kom precis ut ur duschen efter min löprunda, nu ska ja klä på mig och göra mig iordning för halv ett inatt ska ja åka till hamnterminalen för att hämta Augustin ( Spanioren som ska bo hos mig i 4 dagar)  

Nej nu ska ja göra mig iordning och plocka ordning i rummet lite innan han kommer, annars kommer han nog få en chock när han ser hur stökigt folk har det här i sverige, eller så är det bara jag, jag vet inte! haha, så nu kommer ja att få prata en hel del engelska de närmaste dagarna..:D
juste ja pratade med en lärare idag och ja fick reda på att ja kommer att få MVG i svenska och i bild:D:D:D:D är så sjukt glad!!

Imorgon ska vi ha en sista middag med alla nior på wisby hotell! ska bli mysigt! sen det vi vet om kvällen så ska vi nog grilla i almedalen / strandpromenaden och ha det mys med spanjorerna!

ha det bra, BYeee

Tillbaka igen!

Heeej allihopa! ja har inte skrivit ett inlägg på snart en månad tror jag! anledningen är för att min dator har varit på lagning, hämtade ut den idag så nu är den lagad och klar för bloggande:)
Inatt skulle egentligen spanjorerna ha kommit till oss, men deras flyg hade gått sönder när dom mellanlandade i madrid ,så dom kommer inte förns imorgon natt istället!
shit nu är det bara två dagar kvar tills ja slutar grundskolan, helt sjukt, och bara två dagar kvar tills klasserna splittras. man kan ju hålla kontakten men det blir ändå aldrig samma sak som när man går i samma klass, synd att man ska splittras nu när man är som tightast, efter en hel vecka på mallis så har alla kommit närmare varandra och snart ska alla gå skilda vägar på gymnasiet, sad but true.
men det ska bli sjukt kul att börja på gymnasiet och träffa en massa nytt folk och man kommer ju att ha kvar kontakten med många även fast man inte går i samma klass!

här kommer lite bilder ifrån Mallis Hade så grymt kul. minnen för livet! men snart är 9 omega bara historia :´(    2 days left!

nej nu ska ja ut och springa och sen ska ja se vad kvällen har att erbjuda;)  ha det bra hörrni!:D

RSS 2.0