Foootbaaalll fooor tonight!

Igår var det en riktigt segdag! och jag och Johanna hade en massa planer för kvällen, först skulle vi se hockey och sen till säve och kolla fotbol och träffa en massa.  men vi missade bussen som gick till hockeyn och vi var inte så tagg på att gå, så vi tog en sväng förbi atterdags för att få med oss lite gott hem.
lägger oss framför tvn. får besök av Johanna E och vi ligger och degar lite för att ta igen oss till fotbollen för att det skulle bli en sen kväll
TROR NI INTE ATT VI SOMNAR DÅ ?! hahah så vi vaknar vid halv tio imorse och vet inte om vi ska skratta eller gråta men vi missade iaf alla matcher. haha
så ikväll ska vi inte "ta igen oss framför tvn"  för då kommer vi missa kvällens matcher också för ja är grymt trött idag  med.   ikväll ska eric spela så ja ska hejja på han har jag lovat! :)
nej nu ska ja tagga till litet för ja sitter och halvsover här vid johanna,  TAGGATAGGATAGGA!
LATER FELLOOOWSSS

F to the EST

Kom precis ur duschen och snart anländer Jojjjoon! har köpt citroner och lite allt möjligt för ikväll kör vi all in!  nu har ja äntligen fixat ett nytt kort till mobilen så nu kan man finalllyyyy nå mig.  Ni som inte har fått ett sms om att jag har bytt nummer så är mitt nya nummer 0760749410!

Neej nu får jag börja göra mitt place klart så det finns plats för förparrttaa!! skriver förmodligen ingenting mer för idag men till er alla önskar jag er en trevlig kväll och för er som ska till gute ikväll så ses vi där ! :D

TAGGATAGGATAGGA!!


English @ Fejjaan

Igår hände det som  inte fick hända, ja smsade runt om  förfesten och när jag just hade fått iväg smsen  så lägger  min mobil av och när jag försöker sätta igång den så står det bara sätt i  simkortet så efter många försök med olika telefoner och allt så kommer jag fram till att det är mitt simkort som  har slutat fungera, så ingen vet vartt eller när förfesten är ;)  haha  men det löser sig alltid.  ska efter skolan  gå och köpa ett nytt kort och kommer drf ha ett nytt nummer sen och det SUGER. för  då måste man skicka runt en massa om att man  har nytt nummer och  allt sånt jobigt.    aja det  löser sig hoppas jag!!

Nu sitter ja och har engelska lektion ( grupparbete) så ja och  johanna sitter och fördröjer tiden på FEJJAN! 

Hoppas kvällen löser sig även fast ingen kan få tag i mig! så vill ni ha tag i mig så smsa till johanna om jag inte har smsat mitt nya nummer! :)

PussPuss

Vi överlevde stormen

Nu sitter jag och värmer mig efter skidåkningen! Vi hade grymt kul men det blev lite kallt av "snöstormen" som skulle dra över oss ;)  

Vi valde att ta 2.5 km spåret och på den biten så hann vi med två fikapauser och ett antal vurpor och många skratt!


Nu ska jag sitta här och plugga tills ja ska gå och lägga mig verkar det som att mina lärare tycker. ja ska hinna med idag
-En labbrapport
-Lära in Italienskan
-Skiva klart informationen om vietnamkriget
och allt till imorogon, it sucks
 
Med hjälp av Melissa horn och kanske lite underhållning på Fejjan så ska jag ta mig igenom plugghögen!!

PUSS


AAND.. Felizia gör det igen

Jag vet inte varför jag är så trött men imorse och som många andra morgnar så ställer jag klockan sjukt tidigt för att kunna snozzza kanske tre gånger eller ngt, och som vanligt så stänger jag av klockan och bestämmer mig för att gå upp men det jag gör fel är att jag stänger av klockan lägger mobilen på täcket och tänker ja ska bara blunda fem sekunder till sen går jag uppp och tror ni inte jag somnar om igen?!! och vaknar vid klockan åtta med 6 missade samtal från johanna och hundra sms från olika personer ;) aja tack för att du försökte väcka mig gullet ;)

iaf så kände ja inte så stor motivation att stressa till skolan så ja la mig en liten stund till i sängen och sen kom jag helt enkelt inte upp igen. Jag slutar vid halv elva så jag bestämde mig för att "vara vid tandläkaren" tills dess!

har precis gjort klart min matsäck till våran lilla skidutflykt med i princip hela sam ettorna, varm oboy& KLADDDIISS!

UPDATING LATER


EEEEY MACARENAA!

Har precis proppat i mig pasta med en good sås, hade inte käkat på hela dagen så ja kastade i mig allt och det resulterar i att just nu mår jag inte såå bra! Imorgon ska vi åka skidor vid svajdestugan så ja har precis bakat mig en härlig och god kladdkaka á la felizias recept! den luktar och ser perfect ut så det blir great!


Nu ska ja gå och svischa om till träningskläder för jag ska dra till gymmet och gymma och sen blir det en timmas undeeeerbart danspass ZUMBA!

skriver kanske senare men hoppas inte på för mycket för ja kommer att vara utpumpad later! PUSSPUSSPÅNOSEN!!

Speciaal edition!

helloo everybody! och alla ni andra :D
som ni har märkt så har jag inte skrivit på eeevigheter och fick därför en massa klagomål och jag ska inte vara sämre än att helt enkelt ta tag i bloggen och skriva ett inlägg bara till er!  jag har inte skrivit för att jag bor i en stuga och den står precis precis precis utanför området dit det trådlösa internetet räcker! STÖRT irriterande!!
så om ja ska ha internet så måste ja gå in i det stoora huset och  BUUSYY som ja är så blir det aldrig av! fick också lite förfrågningar hur min stuga ser ut så det ska ja också visaa

Har haft lite skrivkramp så därför har det inte heller blivit av att ja skrivit så ja gör en liten bildspecial ist! blunda och njut eller vad säger man? ;) hahaha       
hope you enjoy it! 
 
MIN STUGANYÅRSBILDER ( blev inga under kvällen men innan ) ;)
SOME WINTHER-PHOTOS

och idag kom min mamma hem med en ny jacka till mig! lite för stor, men lite gullig faktiskt!


Nej nu ska jag och min brother se made in sweden!  
 
LATER FELLOWSRSS 2.0