OUSS

nu slutar jag och det är galet uppskattat, jag är trött, min rygg är katastofal, jag har ont
och ikväll ska det bli VOOLLLEEEYBOOLL KVÄLL!! :D
CCC jjaaaaaa in Lajf brou!

I need you like a heart needs a beat

Jag jobbar och står i.
denna morgon ringde helvetesklockan vid halv sex och jag kommer som vanligt inte upp förns vid halv sju, men jag missade dock inte min tid sju här på jobbet.
jag har blivit en riktig hejare på att göra mig iordning på fem min och sen dra. det är min dagliga vana tack vare mitt sinne för att ligga och dra mig.
sån är jag och skulle mer än gärna vara en morgonmänniska!
gårkvällen bestod av grillning med Olivia och några herrar! det blev så fasligt kallt så vi grillade-åt-cyklade hem och spelade kort! mycket trevlig kväll må jag säga!
Du skar i mitt hjärta,
fäste det på spättet.
håller det över elden
tills det bränner mer
är smärttröskeln klarar,
då och då kollar du
om biten faller dig i smaken
gång på gång
fångas hoppet på nytt
men gång på gång
bränner det lika illa
som när du först höll
mitt hjärta över elden

F

Vollleeeyyy

back in school efter min sväng på stan. det blev många överraskningar må jag säga, jag köpte båda mina bikisar jag har kollat ur och ett nagellack.
på vägen hem fick jag också med mig en volleyboll så nu ska det fan spelas!

Nu blir dte plugg för min del medans maria är på kören!

F


sunshine

slappa dagar men mycket att göra, vad gör man?
Nu ska jag ochmin kompanjon maria cykla ner till stan för att införskaffa en bikini. Lovely


cleancleanclean

och inom en snar framtid så slutar vi, det känns galet bra!
idag är det regn men jag trotsar vädret och har shorts på mig, hihi

idag så är det spinning, zumba och plugg som gäller och lite städning på schemat blir det nog också!


F

håll ut

Ahhh gaaahh, detta väder kan vi trycka ner i sopen! Nu sitter jag och skriver på en jävla redovisning, eller jag önskar jag gjorde det. strukturomvandling, vad fan är det?! när det inte ens finns fakta på internet hur gör jag då?
snart slutar vi och det blir tummen upp för det men inte är jag fri då utan jag har 10 andra skoluppgifter den här veckan så jag bli väl strandad här några timmar! gaaahh.

ikväll blir det att spinna med Maria.

förlåt för detta hatinlägg jag är bara så sur på alla krav just nu, cant stand it!

just because i felt to

gårkvällen va mysig! den spenderades med några herrar ute på piren där vi satt och hängde och snackade och avslutades hemma vid benjamin med filmtittande!
Nu har jag frukkan på Hotel1 och jag är dödtrött, nu ska jag upp och shotta lite espresso.
SEN ÄR JAG IGÅNG!

F

Hotel1

Hektisk dag jag döööör!  Dagen började med att min hemska ringklocka skrek mig i örat vid klockan åtta, upp skulle jag och köra body pump på forman!
Nu sitter jag i receptionen på mitt kära hotell och jag är helt slut i huvet för den här dagen har inte velat mig väl.
jag har nog glömt hjärnan hemma för så som jag har gjort fel idag är inte okej! jag längtar bara tills klockan slår åtta för då lämnar jag mitt ansvarstagande som jag inte ens kan tygla idag.  Skärpning!
nu ska jag gå och göra en latte och njuta av att vara ansvarsfull! haha hmm¨
sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, kanske lite almis-häng?
F

badomenicanfeelit

Nu har jag gjort klart nationella i matte, jag avklarade det på en timme, skönt. but it feels lika a bad omen! jag räknade alltså bara igenom allt snabbt för jag vart så stressad. nu tänkte jag gå ut och sätta mig i solen och läsa lite i min svenskabok och vänta på mina bruttor som sitter inne och kirrar biffen vid provbänken.

ni i min klass som läser detta nu så har vi ingen engelska sen!

PUUSSS

what time is it

shools out och jag kom nyss in från tallunden härliga gräsplan,OJOJOJ nu lät det äckligt klämkäckt här, jag och olivia låg och stekte i flera timmar med ett lager av hawaiian tropic. nu ska jag plugga till nationella imorgon! det kommer ta hela kvällen!
så det blir ingen basket för mig :(
PUSS

soooool

Kan man bli annat än hyperglad av detta superväder? jag slutar när som helst och jag känner att kalkbrottet skriker efter mig och jag vill verkligen dit och bada men mina kompanjoner är inte lika sugna på att cykla dit för att jag ska få bada så jag får se vad dagen blir av. men jag har iaf en massa solande att göra och en massa matte, BAALLEE!

Give me some power to get though this eviga pluggande!

F

google

Solen strålar utanför fönstret och vad gör jag? jo jag sitter inne i skolan och skriver på en Naturkunskapsuppsats som jag i stort sett började med idag och den ska vara klar imorgon. jag har suttit bänkad här framför burken i surfis i några timmar och nu börjar det arta sig, jag är uppe i fem a4 sidor och känner mig grymt stolt. jag tror att snart räcker det för mig och jag kan få ta mig ut i dte fina vädret och få lite färg.

Idag är det också mösspåtagning för all treor, spännande! 

Nu kör jag slutruschen sen ska ja käka glaaaaasss:D


out in the dark

Idag mår jag inte bätte än igår men ja sitter ändå här och är redo för skolan, varför? JO för att vi ungdomar på sam inte har något liv och vi har inte tid att vara hemma för då hamnar vi efter! och i mitt fal ligger jag redan efter med ett arbete och idag ska jag knappa in!


F

The two felizia´s cleaning service

Nu är jag hemkommen från göteborg och jag kan inte mer än säga att det var en resa som heter duga! jag är nöjd. 
Nu sitter jag och är helt lugn och förstår inte riktigt hur jag kan behålla mitt lugn med tanke på allt i skolan som snart når sin dead-line. och jag har knappt börjat med någon av alla måsten som ska vara klar de närmsta dagarna.

inte nog med det så har jag dragit på mig en rejäl försylning.... igen!

jag tänker inte bombardera er med bilder från resan för jag är inte en avc ägarna til systemkamerorna på resan så bildbomberna får någon annan stå för, eller så kollar ni helt enkelt in facebook.

jag tänkte nu berätta att jag och felicia har startat städfirma och det hela började i göteborg












Är ni sugna på vår städhjälp så ring 099 414 09 eller smsa "städhjälp" till 72400

F

Härliga väder!! 

Nu tänkte jag börja packa, världens projekt för mig. det kommer ta tid men det kommer bli bra... eventually!

det gäller att packa så lite som möjligt så man kan ta med sig så mycket som möjligt därifrån, allt ifrån kläder till fina pojkar, allt som får plats. dte gäller att passa på när man väl är i göteborg! haha
jag själv har som mål att få med mig balder hem och då gäller det att packa minimalt!

jag hör av mig när jag är klar!



F

fridafrida

Idag tänkte jag ägna en extra tanke åt dig min vän! du är grym!





Jag Älskar Dig Min Vän!


yeahyeah

Jag är grymt glad för idag när jag fick tillbaka mitt naturproc och jag FICK FUCKING G :D  såå lycklig, men oj vad jag fick kämpa. nej det här var jag värd!

Snart har vi en lång håla och då ska ja och emmapemma dra ner på stan och glassa runt lite, sen idag kommer jag att ha fullt upp, jag har ´TONS to do innan min göteborgsresa. åker med båten tidigt imorgon bitti, då gäller det bara att inte försova mig!


F

yeahyeah

VILKEN LÄTTNAD! jag fick G på mitt naturprov och det känns så jävla bra, men vad jag fick kämpa, Nej det här var jag värd!

snart har vi håla och då drar jag och emma oss ner mot stadens gator och glassa runt lite. och idag har jag TONS to do innan min kära göteborgsresa! jag är så spänd! :D


F

BEN&JERRYS

dom här två får bli mina bästisar för kvällen, senare får jag nog sällskap av Benjamin men so far får jag nöja mig med Ben OCH Jerry! dom är underbara dom, trogna i vått och i torrt!


F

take a chill-pill

Härligt, jag sprang en mil på gymmet idag! väldigt skönt efteråt! af terwards stressade jag mig bort där det var lite tävlingar och korvgrillning med hela klubben, väldigt mysigt faktiskt! 

nu ligger jag och fasar lite inför min packning inför göteborgs-resan, vart ska detta sluta? jag suger på att packa och det tar flera timmar och det slutar alltid med att jag måste plocka ur halva innehållet för jag har lite anlag för att ta med mig för mycket!  

nu har äntligen min dator tagit emot mitt minneskort så det blir lite bilder! jag hittade förövrigt en galet snygg Lacoste väska på en secondhand affär, love it!







Time for packing!

F

chunky monkey

kostläran kastar ett STORT minus i kanten, jag sitter nu med en ben&jerrys och taggar igång för gymmet. kanske inte helt rätt kost men jag gillar det och jag orkade inte laga mat!
ikväll ska jag tillbringa kvällen med basketmänniskor av alla storlekar på denna ö! vi har nämligen basketavslutning med hela klubben.
NU head over to the gym!

In my head

Damdamdidadamdamidamdam! nu är det äckligt regn och jag längtar mer än något tills det kryper fram lite sol. men ännu mer längtar jag tills jag i övermorgon åker till Göteborg! och jag har en massa saker jag måste fixa innan vi åker, det börjar bli tight om tid. vi slutar iaf om en lektion. då ska jag trääna!


i have to face the truth
time to deal with it.
but the thing is
do i really wan´t to know?

Peace

Turen avslutade väldigt bra! vi hamnade hemma vid rasmus och han lagade mat till oss. vi fixade chokladpudding och gick hem till mig och såg på Dear john, den filmen är så himla fin. jag tog mig igenom den med säkert en liter tårar.
Imorgon är det sovmorgon, men inte för mig! jag tänkte ta en tur till Formis innan skolan, OM jag kommer upp i tid vill säga.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och sova, galet trött efter en lång dag.

Odd Molly

Jag har tryckt i mig thaimat och min motivation till gymmet har inte kommit ännu, hihi! men nu har min fine vän Rasmus bestämt att jag skulle gå med honom ut och gå så jag tar tillfället till lite träning med sällskap och ser hur långt jag orkar,  JAG ska bara återuppstå först, sen så!

En grej som gjorde min dag var att när jag kom hem så hade Mamy överraskat mig med att hänga in en ny Odd Molly blus till mig som hon köpt till mig! puss på dig.

nu ska ja ta lite ecstasy och pallra mig till rasmus!

F


just to feel that i´ve accomplished something

Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen, och jag säger bara vilken dag!?!? det har varit en förlåt men jag måste säga att det har varit en hemsk dag och det är riktigt länge sen jag var såhär slut i både kropp och huvud!

jag hade bokat in mig på ett spinngingpass på 75 minuter men just nu är jag så trött så jag kan inte ens sätta ihop en hel mening. jag tror inte det blir spinning för mig men ja försöker hitta en drivkraft till att gå och träna iaf så mycket jag orkar och sen sätta mig i bastun. den kanske kommer om en stund, just nu är den toooo far away to reach!
Jag jobbar på det! så tummen upp för det för fan!
F

frukkaa

Här vankas det frukostpass, ensam är jag ännu här och nu ska jag preppa frukkan,

Later

arbetsskada

japp jag har nog ett ganska skadat huvud, jag slutade vid klockan 4 och jag sitter fortfarande kvar på jobbet tre timmar senare, kommer nog inte gå förns vi stänger!
jag sitter här med trevligt sällskap och det känns inte värt att cykla hem i detta äckliga väder! nej jag sitter nog kvar ett tag till

mer update sen om vad kvällen har att erbjuda

PUSS

at work

Jag försov mig igen men kom ner till hotel1 fem minuter efter utsatt tid, nu sitter jag här i receptionen och väntar på en taxi som jag ska skicka iväg en kille i, men den tycks aldrig komma! :S  jag är frusen av detta äckliga väder. nej nu ska jag hjälpa amanda i frukkan och sen ta mig en värmande latte, mummms

ive got work to do, byyee

tonight is gonna be the night

åh nu hade jag tur, jag har iaf lust att skrota uppfinningen cykel i detta väder! jag har cyklat i motvind till elgiganten och på vägen tillbaka var det inte alls mer medvind heller, och för tio min sen kom jag på att klantiga jag hade glömt mitt nya usb minne i en av skolans datorer så jag cyklade som en galning i motvind hit för att hämta det! och det satt kvar! yesyesyes!  nej nu ska jag till gymmet och sen ska jag till min annelie och få en massage och käka lite och så, det får bli en chill kväll för mig för imorgon jobbar jag frukkkaa!

PUSS

Peace

Im so happy, im so glad! min ipod som skulle skickas på lagning skulle inte vara värd att laga så jag får från och med idag åka till elgiganten och i stort sett välja en ny ipod! wiooohoooo, och jag vet redan vilken jag vill ha!

så inom en snar framtid är den här skönheten min!! can´r wait. nej nu har jag inte tid att sitta och plugga längre nu ska ja cykla och hämta ut den!



PUUSSSS

watch and enjoy

Nu tänkte jag göra lite skolarbete men för att bespara er från ett tråkigt inlägg lägger jag in en trailer på kanske världens finaste film!


F

fucckkk

nu är jag riktigt besviken på mig själv!  imorse skulle jag börja plugga till mitt stora prov som jag har imorgon och till min förvåning så hittade jag inte böckerna och kommer efter stund på att jag aldrig plockade ur dom ur skåpet!
im screwed:( jag sitter och försöker komma på en plan b utan framgång! skriver sen när jag är på bättre humör!


donedonedone

nu var provet avklarat, det gick som smort kändes det som! men den här bra känslan är ingen garanti till att jag får godkänt för alltid när det känns bra så går det åt skogen, men jag hoppas på det bästa!

nu ska jag bege mig hemåt och plocka upp min klädbomb som smyckar golvet! sen ska jag tagga till för jag ska på två pass eftre sig på form fitness, wich me luck, med tanke på min inflamation i axlarna så är det nog ganska korkat men ja får känna efter och se!
imorgon får jag vila, eller jag skulle ha fått det men nu ska jag plugga till mitt historiaprov, men ja ska nog se till och vara återställd tills på fredag!

Love you guys!


im gonna get throgh this

Jag blir galen för det känns som att naturen inte sätter sig i huvudet, antingen så är jag ett hopplöst fall eller så är det bara inbillning att jag inte kan det för att det här provet är så pass viktigt just nu! längtar bara tills det är över, men då kommer nästa prov som jag inte ens har börjat plugga till, men efter denna veckan så är jag provfri iaf ett litet tag! can´t wait!

Ikväll ska jag på MBL och ZUMBA, ska bli skönt att bränna lite så ikväll kommer jag somna snabbt och med gott samvete! hihi.

nej men nu måste ja gå och stressplugga lite till innan det smäller!


PUSSSS


don´t take anyone for granted

Jag är himla glad över att det är sol och jag är glad för att vi jusrt har slutat, men jag är inte glad över att jag har flera timmars plugg framför mig idag och att det kommer bli en väldigt sen kväll och mina avsikter med denna kväll är inga goda avsikter, jag ska nämligen döda min naturbok.

just nu känner jag mig ganska mördbultad, hela min rygg och axlar värker! jag har varit stel ett långt tag men har inte tagit tag i det, så fick jag min första massage igår och det gick inte att få bort allt igår så jag ska komma tillbaka i omgångar och så har jag som en inflamation i axlar och nacke och nere på ryggen, det är synd om mig för min smärta :( 


Tired of being pushed 
tired to promise
tired of lying
tired of you


 
nej nu ska jag plugga, wich me luck!


why make an such uncomplicated thing, unnecessary complicated?!

Nu har vi slutat denna sega dag, dagen började med att jag skulle upp vid halv sju och gymma innan skolan, jag stänger av ringklockan och vaknar av mig själv exakt en timme efter utsatt tid för att jag kommer på att jag glömde säga en sak till adam som fattades till frukosten, jag klär yrvaket på mig och sticker till gymmet.

Nu blir det plugg i bibblis sen ska jag hem och käka min efterlängtade thaimat som blev kvar från igår, LÖÖÖV IT! sen ska jag på basketträningen, ska bli jäkligt kul,  just nu är suget efter en toblerone riktigt stor så det får jag inte glömma bort att ja ska köpa sen och gotta mig med till svenska hollywoodfruar efter basketen, längtar!
i övermorgon ska jag få mitt efterlängtade internet igen då blir det andra bullar med denna blogg! ;)


PUSSSS

its your work, deal with it or go to hell

Im at work, sitter nere i recpetionen på mitt hotell och just nu har jag absolut ingenting att göra, dom två gäster som finns kvar efter alla som checkat ut efter helgen sittre på sitt rum så nu sitter jag bara här och fördriver tiden på bästa vis. 
om en timme börjar glee till exempel och sen kommer nog maria ner en stund och håller mig sällskap. sålänge fördöjer jag tiden med min absolut asgoda latte och kollar lite bloggar, nu är det endast två timmar och 20 min tills jag tar mitt pick och pack och drar hemmåt:)

gårkvällen var toppen trevlig! jag fick besök av ellen som har blivit praktiskt taget neger efter sin vecka på mallis, vi bäddade ner oss framför ciao bella med ostbågar och färskpressad hallonjuice. perfekt bakis kit!!


F

tears of joy

gårkvällen var riktigt lyckad, jag hade jätteroligt, kom hem lite för sent dock så det kändes riktigt tungt att stiga upp och jobba! nu har jag slutat för en liten stund sen och nu ska jag hem och dricka en liter vatten och ta en dusch, kanske en powernap för att inte somna bort kvällen då jag ska umgås med ELLEEEEN!

pusspåerallaglada

RSS 2.0