Livet har sina goda stunder

livet har sina goda stunder! idag belönade jag min arbetströtta kropp med att sova så länge jag ville. en god frukka och en sväng till stranden! jag har fått färg wihooo.
närsom är det middag hos härliga grannar och imorgon är det in och jobba igen.

 jag har lite smått ångest för jag vill verkligen inte jobba mera. det känns inte som min grej längre! jag har blivit mycket bättre på att pilla mig i naveln och ta dagen som den kommer.


jag saknar Emma :(

F


F

im at work, har frukostpass igen, ganska chill idag och så slutar jag vid två, wooohooo! då ska jag till stranden där frida och olivia redan har installerat sig, kvällen bjuds på häng med Fanny! galet trevligt!
gotta go, see ya
F

f

drygt en timma kvar! jag är rastlös så in i bomben, fler händelser sedan förra inlägget, två incheckningar och två kilo utspillda hallon. annars händelselöst! haha ni har nu på tre inlägg fått kind of onödig information men det är alltid trevligt.
f

17,46

nu sitter jag och käkar lite choklad i brist på annat, håller på att bestämma mig vilken systemis jag ska beställa hem nu när lönen sitter skönt på kontot ( så länge det varar)
Jag sitter och suktar över en värsting systemkamera som jag mer än gärna skulle ha i min ägo, men jag vet inte om jag är beredd att vänta ytterligare en månad innan jag kan köpa den för det fattas två laxar!

High on love? sugar? high!

Glad midsommar allihopa! jag avundas er som är fria denna dag utan måsten.
Jag sitter bitter nere i receptionen och avnjuter det passet på hela året som absolut ingen vill ha och i år var det min tur.
Min midsommar kan börja någon gång efter 20 tiden vilket suger!  det som stör mig mest är att jag inte har någonting att göra, alla rum är städade, alla är incheckade och allt är tipp topp.  JAG sitter här bara FÖR ATT!  ja jag är en riktig bitterfitta idag men jag har anledning till det också!!
mer updates ikväll kommer pga min brist på sysslor.
F

i keep living

Uppe med tuppen är jag och befinner mig på mitt hotell, jag har varit här och fixat och donat med frukkan sen klockan sex imorse. nu är allt fixat och klart och nu väntar jag på att Tillis ska komma hit så jag får någon att socialisera mig med för alla ligger sött och snusar på sina rum ännu.
F

look at those shoes, they´ve seen a lot of milage on the dancefloor

jag har hunnit med en massa saker de här dagarna men har inte fått någontin gjort, på tre dagar har jag hunnit med att ha Feber,Halsfluss, öroninflamation, varit döv, haha en vanlig försylning helt enkelt men jag erkänner jag är en Obotligt hypokondriker! jag har bara haft vädligt hög feber plus alla försylningssymtom med andra ord!

Jag har ocskå gått miste om en massa pengar eftersom jag missat några jobbdagar, FUCK!
imorgon är jag back on track med en låda ipren i beredskap!
kvällen ska jag fördriva tillsammans med Frida, vi har mycket catch up to do! där hör ni!

PEACE


alealejandrooo

Jag och min lilla flicka marit är för en stund hemkomna från en heldag på stranden, färg fick vi, badade gjorde vi och ananas och kex blev våran förtäring denna dag! vad kvällen har att bjuda på återstår att se. jag är iallafall ganska pömsig efter dagens alla aktiviteter ;)

Talk to you later

Braader

dålig uppdatering, men det vore ju dumt att uppdatera för mycket? men nu är det iaf sooomaarrloov! så jävla skönt! olivia den jäkeln sitter nu på ett plan påväg til kretaa. riktigt orättvist om jag får fälla min mening. och jag och maria har gett oss fan på att hon inte ska bli alltför mycket brunare än oss så idag beger vi oss till stranden för lite stekning!


F

party all the time

OCH nu har jag inget plugg kvar, vilken känsla! jag var och skrev det sista provet nupå morgonen och hör och häpna, jag fick alla rätt! vilket betyder G i matte och ingen sommarskola, WOOHOOOO
nu känns det som vad ska man hitta på all tid som har gått åt åt plugg i nästan ett års tid, yeyeye jag kommer få en massa fritid! och från och med imorgon klockan 11 så har vi officiellt SOMMARLOV!!


F

remember

jag är mållös, vet inte i vilken ända jag ska börja i. ska jag dra det från början eller vad behövs för att klargöra tydligare än jag redan visat. hur som helst så är det du som borde ta dig en riktig funderare för det är inte jag som har gjort fel och budskapet är fan inte luddigt.


to

Gårdagen har satt sina spår, mina ben har kvalitén av en 70 årings ben idag.
 Jag tog en sväng till gymmet och drog av en mil.
nöjd med mig själv så tänkte ja krypa ner i min säng och mysa till A walk to remember, men ICKE. då ringde mor min och tvingade mig att vara med i deras lag på vårruset! sagt och gjort så sprang jag över 1,5 mil igår UTAN att stretcha efter dum som jag är. dagen har varit hemsk jag har laggt bud på en rullstol som ska avlasta mina trasiga muskelfibrer!

F


you better find out

Jag bär mig hyggligt åt, utan att det minsta till att lova eller ljuga,hursomhelst så får det mig att framstå i dålig dager. tilll vilken nytta? ställer inga krav men bli satt i knipa gång på gång, men till vems fördel? du vinner inget genom att vrida på sanningen och vinsten glider sakta men säkert ifrån dig. hur som helst så har du bara dig själv att skylla. vad brukar man säga? som man bäddar får man ligga!
provoke

vilken helt underbar dag det var igår. så dina studenterna var och vädret var verkligen to die for. jaaa dom hade iaf tur med vädret;) nu är jag bara galet sugen på att ta studenten redan nu, men tyvär  TVÅ år kvar!
det känns inte så bra att min lille razmus är så stor och kanske lämnar vår lilla ö inom en snar framtid!

Nu ska jag lägga mig i solen en liten stund för om drygt en timme kommer razmus och hans klass hit och plocka av vagnen och grilla(?) 

Min helg kommer att bestå av jobb, plugg och studentmottagningar


lovely

dagens planer blev helt ändrade när jag gick in på forms hemsida, jag har två pass idag som jag inte kan boka av? :S
så min dag ser ut såhär

-plugga
-käka
-zumba
-pilates
-plugga
-sova

spikat och klart, underbart!

chariot

Igår ersatte jag skolan med ett sjukhusbesök, fyfan vad inkompetenta doktorer det finns. nog om det!

jag är hungrig ända utifingertopparna och vill ha mat  nu, jag väntar på att maria ska komma och hämta upp mig och käka massa mat!

ikväll ska vi springa med ladies, det kommer bli en död kväll om jag känner dom rätt.

PUSS

RSS 2.0