Onsdag!

Igår skulle jag ju skriva hela SO-arbetet men vi har inte fått så bra instruktioner så jag vet inte hur jag ska lägga upp det eller hur jag ska börja:S  så jag gav upp efter att ha skrivit, suddat,skrivit,suddat.  sen tänkte jag att man blir ju mer fokuserad efter att ha tränat så jag stack ut och sprang 7 km *känner mig duktig*  men när jag kom hem hade jag verkligen ingen lust att plugga, så jag la pluggandet åt sidan och började packa,  Jag åker imorgon:D:D:D det ska bli så jäkla kul:)    nu  ska jag ut och springa och sen göra mig iordning för  sen kommer Ellen hit:) 
skriver kanske senare,

Have a nice day 

Tisdag

Idag vaknade jag av att Lowa satt och kolla på film i sitt rum på högsta volym,jag kollade på klockan den var bara lite efter sju:S   det är vid sånna tillfällen man bara vill strypa sina småsyskon!:P men småsyskon är väl bra att ha?.. kanske?eller? nej för de mesta inte!  men ja tänkte ja sover ngn timme till så kan jag börja med mitt So-arbete och bli klar i ganska skaplig tid.  somnade om och vaknade inte förens vid tolv :P  där sprack det;)  xD   men nu sitter jag här iallafall och ska börja skriva religion-fördjupning,   inte så kul att sitta och plugga när man har lov,  but you do what you have to do;)  skriver lite senare !!


vad ska ni göra idag då?

väskor från forever21

Jag pratade ju om att ja skulle beställa någon väska till sommaren, men ja behöver hjälp med vilken/vilka jag ska välja. vilken tycker ni är snyggast?


väska 1  - vit axelremsväska   200 kr
väska 2  - svart handväska med axelrem 290 kr
väska 3  - brun handväska  190 kr
väska 4  - svart axelremsväska 160 kr

vilken vilka tycker ni är snyggast?


Måndag

Igår spenderade jag dagen med Frida:) det var riktigt kul! vi tog en massa kort med hennes systemkamera! 
så kollade vi lite film och jag somnade efter halva filmen, som vanligt xD  sorry frida! haha
Idag fyller Emma 16, Grattis till henne:D<333

3 dagar kvaaaar:D happyfaaacceeee:D

                                                                                       


Söndag

Förlåt för den dåliga uppdateringen i helgen men ja har haft annat för mig och inte någon inspiration för vad jag ska skriva om!
Idag är det tråk-söndag, men idag ska jag till frida så idg bli det inte att tråka inte! jag ska bara packa iordning lite grejer och göra mig iordning lite så det blir nog inget mer inlägg idag! 
igår var jag inne på forever21 ch kollade lite och jag hittade asmånga väskor som jag är jätte sugen på att beställa hem nu till våren/sommaren. men jag kommer inte ha råd till alla så jag lägger upp ett kollage imorgon så får ni säga vad ni tycker, för jag har enormt svårt att bestämma mig!

vad har ni gjort  helgen då?
ha en trevligsöndag:)


vad tycker ni om mitt hr n efter färgningen? själv tycker jag att det är lite gult!
haha där kommitt snygga gips in på ett hörn


stylebystars<3


bilden försvann lite xD    vilken tycker ni är snyggast?:)

stylebystars.com



ååååhh stylebystars<3  älskar verkligen deras klänningar!  otroligt snygga och det är inte dyra heller! kan det bli bättre?:D


Dom här fem är mina favoriter! vilken tycker ni är snyggast?:)

torsdag

ganska soft dag idag,  åkte hem tidigt, snackade lite med simon, och saker blir ju inte alltid som man tänkt sig, tyvär!:(
sen började jag plugga, sen vilade jag huvet på bordet och så somnade jag xD var så sjukt trött.
måste verkligen plugga nu, har två prov imorgon:S  och så har ja en massa kvarsittning imorgon:S

nu är det bestämt, jag ska följa med Frida till Växjöööööööö:D HAPPYFACE  :D   6 dagar kvar:)

vad ska ni hitta på under lovet?:)


felizia tipsar

jag färgade ju håret i förrgår och det blev VÄLDIGT blont, och lite gult på en del ställen, inte mycket men tillräckligt för att jag ska störa mig på det! så alla ni som har fått ert hår missfärgat när ni har försökt blekt ert hår lite ska testa
isadoras  "silver shampo".    den heter - IsaDora Color Boosting Shampoo  01silver   och är köpt på åhlens! (finns säkert på fler ställen, en ja har bara sett det på åhlens!)  det är ganska dyrt i jämförelse med "vanliga" shampon med tanke på att flaskan är väldigt liten! den kostar 89 kr  för 150 ml. den räcker länge för att man använder den bara var tredje tvätt ungefär!  shampot är bra för den förstärker hårets färg samtidigt som den tar bort gula/oranga toner i håret!
definitift ett lyckat köp, I Love It !

 
såhär ser det ut! OBS att silvershampot harsilverfärgat hår ist för rött som på bilden! men jag hittade ingen bild på rätt färg:P  men den ser exakt likadan ut förutom hårfärgen på tjejen på flaskan!

Tisdag!

nu är jag verkligen grymt försyld, på gränsen till att jag nog ska stanna hemma imorgon! men ja får se.
idag i skolan var dansgymnasiet och dansade för oss, dom var duktiga men det var ganska enformigt kändes det som, annars var det kul att se!

vi slutade vid typ ett, så då gick jag på stan med älsklings-ellen tills bussen gick, köpte lite bra att ha saker och sen hittade ja en vit typ tröja/tunika och ett par örhängen:D   det var lite impulsköp så jag funderar på att kanske lämna tillbaka tröjan, men ja har inte riktigt bestämt mig än!

jag vet hur länge jag har sagt det här och hållt det i några dagar men nu menar jag allvar, idag börjar jag med mitt nya nyttiga liv! ja ska äta hälsosammare och röra på mig mera! min gipsade hand hindrar mig faktiskt litegrann för förra veckan skulle jag och johanna börja gymma:D men sen gick jag och bröt handen så jag väntar nog ett tag innan jag köper kortet tills min hand är bra igen;) tänkte börja att köpa ett tio gångerskort och se att man verkligen hinner med att gymma, skolan,basketen och kompisarna!!   :D

vad har ni gjort idag då?:)

byee


tisdag

dagen har varit helt okej, nästan! ja är så arg och ledsen så jag orkar inte skriva ngt inlägg idag, för det kommer inte bli bra!  "/ skriver mer imorgon

hur har er dag varit?:)

måndag

idag hade vi bara tre lektioner, hade egentligen kunnat stanna hemma för ja kunde inte direkt vara med på någon av dom pga min hand, eller den första var no och då snackade dom om provet (som jag inte har gjort):P  sen hade vi bild och vi håller på med linolium tryck och då ska man gröpa ur en typ korksak med vassa knivar typ och det vågade jag inte med min vänsterhand xD har inte så bra kontroll på den så för min och allas säkerhet så hoppade ja över det :P    och sen på dansen satt ja bara och kollade på ;)   på rasten var jag och frida på vår thairestaurang:) det  va riktigt mys! asgod mat!  
färgade håret när jag kom hem:) hoppas det blev bra, det h ar inte torkat än men just nu ser det VÄLDIGT blont ut, och lite gult:S   men ja hoppas det ser bra ut sen när det torkat, annars blir det blond shampo;)  det tar bort det gula på bara några schamponeringar;)  asbra!:D     kanske kommer någon bild imorgon  (om det blev bra)  ;)

saknar sommaren som as!!


(bilden är från italien)
btw sa jag att jag och johanna ska läsa italienska sen på gymnasiet? fett kul ska det bli :D

Cyyaaaa

uppdatering, Finally!:)

förlåt för att jag inte har uppdaterat på över en vecka, men förra helgen när jag var på fastlandet så skadade jag min hand. (min högerhand) så ja har varit "handikappad" för det tar verkligen aslång tid att skriva ett inlägg med bara vänster hand;) så ja skriver så mycke ja orkar om de dagarna ja inte har skrivit om....

Fredag 6/2
skolan, sen träffa jag Johanna, skulle sova där och sen dagen efter så skulle vi upp tidigt och åka meed båten.

Lördag 7/2
idag skulle vi till eskilstuna med basketlaget och spela match och sen på kvällen skulle vi vidare till katrineholm och sova där.och det var i första matchen i eskilstuna som jag bröt handen eller egentligen knogen.
 
vi spelade och sen i andra perioden när jag var ute på planen så skulle jag ta bollen och samtidigt som ja var en av motståndarna på bollen också, jag vet inte riktigt om det var bollen, tjejen eller att ja kanske kom i kläm emellen bollen och hennes händer men efter det så kände ja att långfingret hade låst sej och då kollade jag ner på handen och såg att mittenknogen stack upp en bit:S då fick jag panik och sprang mot avbytarbänken för att få byta.
 först fick jag inte byta för lasse trodde ja bara larvade mig så ja satte mig på bänken och lasse blev assur på mig för han trodde att jag bara  hade slagit handen litegrann. (han hade lite dåligt samvete för de sen sa han  :P   )
först trodde alla att knogen var ur led, Lasse ba: asså jag kan knäcka till den och se om den var ur led, ja ba: nej du rör inte min hand!!!   
matchen var ju tvungen att fortsätta så lasse var kvar och coachade och ja var tvungen att åka iväg till sjukhuset och sofie åkte med:)
när vi kom dit så kom vi in och en doktor kollade på min hand, efter ett tag
han ba: asså jag har aldrig sett något sånt här förut, men ja kan ju testa att knäcka till det och se vaad som händer....
och jag vägrade låta han gör det innan dom visste om det var ur led eller så........så vi röntgade innan som tur var för det var ju något som hade gått av så om han hade knäckt till det så hade det ju gått sönder ännu mer!!!

men vad som var sönder visste dom tydligen inte ,alla sa olika så det vart väldigt förvirrande! först var det en spricka, sen efter ett tag fick vi reda på att den var bruten och vi gick in för att gipsa och knogen såg fortf helt fucked up ut så då frågade jag om dom inte skulle rätta till det lite för annars hade de inte blivit rätt... han ba jo dt ska vi nog kanske, det får du se, 
sen fick vi vänta ute i korridoren aslänge igen, men vi hade rätt kul ändå, sofie är bra på att få tiden att gå lite snabbare;):D sen råkade vi låsa in oss i en korridor  (hur man nu lyckas med det) haha efter ett tag fick vi hjälp av en kille som hade skadat foten, s han hoppade av båren och allt för att släppa ut oss xD  vi ba NEEEEj LIGG KVAR!
sen satt vi och snacka med han i nån timme eller ngt. trevligt trevligt.  

sen till slut så kom dom fram till att ja skulle operera handen, fast hemma i visby, så ja fick ett tillfälligt gips och vi fick åka därifrån!  eftersom vi hade varit så länge på sjukhuset så missade vi sista tåget till Katrineholm så fick jag och sofie sova kvar på ett hotell :D precis vid tågstationen!   så vi köpte mat och spenderade resten av kvällen på hotellrummet;)


sofie:) <3


Söndag 8/2
gick upp tidigt för att hinna bli klara och käka frukost innan tåget gick! tåget gick vid tio men efter en massa förseningar så var tåget två timmar sent! så då fick vi vänta en massa igen!  vid det här laget är vi vana med väntan. efter fem timmar på akuten så var dom där två timmarna ingenting xD
sen efter tåget köpte vi mat och kollade på matchen.       sen blev det  bil-tåg-buss-båt hem!  
käkade vid tolvtiden när ja kom hem för att ja skulle till sjukhuset tidigt nästa morgon för att operera och man får inte käka sex timmar innan man blir nersövd så det va det sista ja käkade/drack

Måndag 9/2  operationsdagen :S
vakna tidigt käkade inget! var på akuten vid åtta (när den öppnade) satt där och väntade och väntade. vid elva fick vi komma in och prata med en sköterska och ´hon sa bara att jag skulle opereras men hon visste inte när så vi fick gå ut och sätta oss i väntrummet igen, vi hade ingen aning omvi skulle sitta där i en timme eller fem timmar. vi väntade och väntade och vi satt där i sammanlagt 8 timmar :S och jag hade inte ätit på över 15 timmar då och jag hade verkligen ingen kraft alls:S men blir helt slut om man inte får äta eller dricka något, sen fick jag komma upp på en avdelning och väldigt överaskande men jag delade rum med Ronjaaa:D<33 blev jätte förvånad när ja såg att de va hon! hon hade skadat knät i en innebandymatch! stackarn:(   kryA på dig gumman!<3
sen efter några timmar fick jag åka upp på operation typ vid sjutiden eller ngt! och då hade inte jag käkat på närmare 20 timmar så ja hade inte mycke kraft och min mage krampade för att den inte hade fått någon mat på länge:S det va jobbigt!  dom satte ett stift i min hand för att knogen skulle "räta upp sig".  det är typ som en liten spik!
efter operationen så fick jag lite yoghurt och jag kan säga att efter att inte ha ätit p¨å så länge så var det verkligen ett haleluja moment!!!!
sen kollade ja på film med en tjej som bodde i samma rum som mej, haha frågade aldrig vad hon hette men ja vet att hon var 20 år det sa hon,:P hon va Jättesnäll!  sen iaf somna ja!

tisdag 10/2
blev väckt av en sköterska vid sex för hon undrade om ja ville ha frukost! haha ofta man vill ha det så tidigt!  somna om och käka frulle och försökte få tiden att gå lite tills ja skulle röntga handen och sen få åka hem!:)

Tisdag

Nationella prov idag!:)  Borde egentligen va nervös men ja tänker bara såhär, här testar man ju bara vad man kan och då gör man sitt bästa och så blir det som de blir, inget att stressa upp sig över;) fast ja kan ju säga att lite nervös var man ju eftersom man vill ju få bra betyg liksom.
 
efter skolan gick ja på stan med emmapemma:)<3 det va rikigt kul faktiskt:) men shit vad det är kallt ute:S

juste, ja har skickat iväg mi ansäkan till gymnasiet nu!  och ja ska gå  sam-ekonomi (om ja kommer in;)  )  och så valde ja att läsa italienska:D  är det nån mer än ja som verkligen hatar spanska! kan bero på att ja och spanska läraren aldrig riktigt har funkat bra ihop, men egentligen vem funkar hon ihop med? hon gillar mest, tysta, smöriga elever som kan allt utan att man behöver gå igenom det.  och ingen av dom punkterna kan ja säga passar in på mig xD   och i andrahandsval har ja valt  handel med inriktning turism!:) och om allt går som dt ska så ska gå med
Emma och Johanna:D<3  Byyyeee:)

Måndag!

trött-trött-trött men men det är väl inget konstigt på en måndag!
skolan, kom försent.. igen:P  vi hade no och skulle labba och ja och olivia var med sonnie och elsa, och ja kan ju säga att ja kände mej riktigt blåst när dom satt där och skrev reaktionsformler och sånt och ja satt bara som ett frågetecken xD men ja kanske lär mig ngn gång... i guess! men no är inte mitt starka ämne, det är inge kul PLUS att det är svårt så det gör dte tråkigt!
sen hade vi bild, vi ska göra någon bild uppgift och vi ska fotografera en person och typ fixa med ljussättning och bakgrund och hela paketet, ja hade en idé i huvet men olivia hade samma så ja ska komma på en ny!

sen hade vi dans! vi har börjat på koroegrafin till skolavslutningen, ja kan ju säga att den är värsta poorrdansen om ja får säga vad ja tycker xD men det va kul också men lite porrig var den allt, och det ska vi dansa inför hela skolan:O men men.

sen basketträning, det va faktiskt kul:)

ja har inte gjort dagens outfit på aslänge, men ja kan ju ursäkta med att ja har bott i min stora mysiga tjocktröja som vi köpte med klassen xD den och leggings!:)  

byeee<3

.....

juste ja glömde skriva att nu efter sushin så ska vi gå på bio:)

Söndag!

Idag fyller min Mamy år! Grattis till henne:D<3

Basketmatch idag mot Ullvi! vi har mött dom några gånger förut och har vunnit alla gånger förutom en! så dom har blivit mycke bättre på sistone!  Matchen var väldigt jämn! och sjukt spännande!!! när det var en minut kvar så stod det 46-42 till oss. sen gjorde dom ett mål så vi låg bara två poäng ifrån dom(46-44). sen när det var typ 27 sek kvar fick vi två straffkast. johanna satte ett av dom! så vi ledde med tre poäng (47-44) sen kommer ja inte ihåg om dom gjorde ngt mål men det var sjukt lika och sen i slutsekunderna så foulade vi så dom fick två straffkast :S  det var 0,4 sek kvar och dom får strafflkast:S men vi vann iaf:D det va verkligen en spännande match! så skönt att vinna! 
Marcus och joakim var där:D

idag för att det är mammas födelsedag så ville hon hitta på ngt med familjen så vi gjorde hemmagjord sushi och käkade den:)  (hatar sushi ) men ja SKA lära mej att äta den för sushi är ngt som typ ingen tycker om de första gångerna men sen blir man helt galen i det! så ja tryckte i mig några bitar xD
Ja suger på att käka med pinnar. men Razmus hade lite Lära sig äta med pinnar-lektion med mej xD
efter ett tag klarade ja det


Lördag!

vakna tidigt och tog bussen med älsklingarna in till stan! var väldigt stressad för ja skulle komma försent till matchen och ja var inte uppvärmd :S  men det ordnade sej sen:)   vi spelade mot katrineholm och förlorade tyvär:( men ja tyckte vi kämpade bra ändå:D

sen åkte ja bussen hem till fridapida:D vi kollade på nån film, haha och jag somnade xD klockan va liksom bara typ sex eller nånting:P  vi käkade asgod mat sen bakade vi en kladdkaka xD (det här var den onyttigaste helgen på länge):P  sen såg vi filmen Step Up 2! den var sjukt bra! älskade den!

sen gjorde vi oss iordning och åkte 23:00 bussen in till stan för att kolla på Intersport-cupen!  (som spelas dygnet runt)  så det blev ganska sent. sen gick vi och la oss för ja hade en ännu tidigare basketmatch på söndagen!
kul hade vi iaf:D


RSS 2.0