Måndag!

trött-trött-trött men men det är väl inget konstigt på en måndag!
skolan, kom försent.. igen:P  vi hade no och skulle labba och ja och olivia var med sonnie och elsa, och ja kan ju säga att ja kände mej riktigt blåst när dom satt där och skrev reaktionsformler och sånt och ja satt bara som ett frågetecken xD men ja kanske lär mig ngn gång... i guess! men no är inte mitt starka ämne, det är inge kul PLUS att det är svårt så det gör dte tråkigt!
sen hade vi bild, vi ska göra någon bild uppgift och vi ska fotografera en person och typ fixa med ljussättning och bakgrund och hela paketet, ja hade en idé i huvet men olivia hade samma så ja ska komma på en ny!

sen hade vi dans! vi har börjat på koroegrafin till skolavslutningen, ja kan ju säga att den är värsta poorrdansen om ja får säga vad ja tycker xD men det va kul också men lite porrig var den allt, och det ska vi dansa inför hela skolan:O men men.

sen basketträning, det va faktiskt kul:)

ja har inte gjort dagens outfit på aslänge, men ja kan ju ursäkta med att ja har bott i min stora mysiga tjocktröja som vi köpte med klassen xD den och leggings!:)  

byeee<3

Kommentarer
Postat av: din kusin

fan vad jobbigt då hehe

2009-02-02 @ 21:40:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0