Måndag

Jag hinner typ aldrig skriva längre, men tyvär så är dte så att just nu har vi SJUKT mycket läxor/prov/inlämningar så ja hinner verkligen inte med! men ja lovar det kommer bli bättre uppdatering sen när det är över! :)
måste bara påpeka att vädret ute är ju för härligt asså! man blir så sjukt mycke piggare nu när solen är framme! :)  ja har nu tagit en liten paus från puder/foundation för att få lite färg nu när solen är framme! fett värt!

min dag har varit bra! skolan, sen följde ja med älsklingsmaria till hennes sångpedagog och satt och lyssnade! åh man blir ju såå avundsjuk! ja vill också gå vid sångpedagog! men det kostar ju lite så ja får väl vänta tills ja blir rik;) haha nej men ja ska tjata lite till på mina föräldrar, min mamma har själv sagt att hon tycker att ja ska göra ngt med min röst så att den utvecklas... så någon gång i framtiden kanske:D
maria var jätteduktig!:)

nej nu måste ja plugga lite till inför provet imorogn, sen ska ja krypa ner i min säng och sova, har inte somnat innan tolv på över en vecka! :S  aja ja får ta igen det sen ngn gång.!  ;D


CYYAA


Kommentarer
Postat av: Anna

sv: Härligt, vad har du då hittat på ?

2009-04-27 @ 23:31:56
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: Martina

Ja va helt slut igår efter jobbet o likadant idag, men nu e de tillbaka till min verklighet som arbetslös igen haha.. hinner nog vila upp mig då :)

2009-04-28 @ 15:50:54
URL: http://bimbofierad.blogg.se/
Postat av: Emilia♥

ahh verkligen super snyggt! :) allt bra?



har du lust att rösta på mig hos http://fridasjoblom.blogg.se/ på veckans blogg, jag är nr 10. Skulle vart super gulligt av dig :)

2009-04-28 @ 20:58:23
URL: http://beautylicious.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack :D

2009-05-06 @ 17:08:32
URL: http://fourclover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0