socialize

jag sitter i repan och är lugn som en myra och sällskapssjuk som vilket annat flockdjur som helst just i denna sekund! dom andra städar däruppe och ja sitter här och måste bemanna receptionen! I NEED SOCIALIATION!!

badasshunkydude

spinnad och klar känner jag mig nöjd med mig själv, jag körde på som bara faaan. nu mummsar jag på min goda kyckling och mozzzarella sallad.
helnöjd med min tillvaro så ska jag nu sätta igång och städa för imorgon ska two of my mates craasha på golvet, en i min säng men en ändå på golvet :/ sorry tre i en 1,20 säng gör jag aldrig mer om tills....imorgon skulle jag gissa på för ingen av dom vill sova på golvet
.
.
.
Jag är så jävla glad!
PUSS PÅ DET FAAAN

wish me luck guuuys!

sommarens soliga dagar tillbringade innanför Hotel1s väggar medans solen stekte som på en medelshavsÖ, och när ledigheten slår till och ja är som mest mottaglig för att lapa mängder av sol, vart är solen då?
nej jag är inte bitter! okej jag är bitter! men ja har mängder av tid för filmtittande? wihoo I guess
.
.
.
nej nu får jag fan tagga till för om en snar framtid sitter jag på en obekväm sadel, med svett ända upp över öronen och lyssnar på en skrikande instruktör och önskade att jag var död.  yes, det vankas spinning!
.
.
.

KISSKISSKISSKISSKISSKISSKISS

rock your body

gårdagen var toppen, lite oklar men helt klart askul! lite sent blev det och att sova 3 stycken i en 1,20 säng är inte att rekomendera. två timmars sömn och det till slut på golvet så var min dag på jobbet inte en favorit. jag var så jävla trött.  och kvällens planer har jag ställt in för att sova, tragiskt såhär på sommaren men jag klagar inte för det är välbehövligt. Nu ska ja slå på lite one tree hill och njuta till tusen, ha en bra kväll allesammans!
PUSS

feels like sunday!

om en mycket nära framtid ska jag möta upp några av mina flickor inför kvällens festligheter men innan det så ska jag träna.
Jag ser fram emot en toppenkväll


Puss på er gullisar OCH såklart alla ni andra ;)


damdaaddiii

twooo hoourssss left!!!! Sen drar jag och mackan och överraskar ett gäng 40+ are at a party. det låter väl toppen, haha! in mission kallar jag det ! så ni inte tror vi hänger på sånna oartyn dagligen. helfestligt!
F

opppsss

ja fick en värmeböljaaaa, jag fick en värmeböljjaaa!!nu  har all annan personal lämnat hotel och ja är själv kvar tills klockan 22 och det suger Baallee!!
,
,
imorgon kommer min kamera :D:D:D

hit med min paraplydrink!!

Ni kommer hitta mig i min pool på en badmadrass med en drink i handen, ledighet är underskattat tills man verkligen behöver det! jag uppskattar det mer än någonsin!
.
.
Nu har jag även beställt hem min kära kamera. jag har väntat på tillfälle i flera månader och nu äntligen fick jag ekonomisk frihet till det så den är i min ägo sooner or later!  Känns bra!
.
.
Imorgon bär det av till kära fårö med ännu kärare fannyy! det kommer bli en toppendag vill jag utlova!


jag saknar min lilla emma mer än någonsin, men det är väl bara att vänja sig för numera är hennes adress på andra sidan vattnet, nämligen i västerås!since you

Godmorgon! sista dagen innan ledighet...hehe två dagar men jag är glad för det lilla jag! kom nyss till jobbet och möttes av en däckad gäst i soffan nere i receptionen, hahaha måste ha vart en tufff natt! han snarkar så sött här så jag gör nog inget åt det än så länge!
idag blir det ett snabbismöte med anna senare bär det vidare ut till När där ja ska kolla på bror min på hans teater!
puss på er

F

at work igen! idag är det kort dag men med OB så! : ) !!!!  känner mig inte helt återställd efter min lilla sjuktid så efter jobbet ska jag köpa ett berg med tidningar och sen ha liten sjukstuga i mitt lilla crib!
kanske med sällskap ;)
F

++++

Jag känner mig piggare och gladare än vad jag har gjort på länge, av egentligen ingen speciell anledning, det går bra nu bara! saknar lite ledighet dock men det kommer klirra skönt i kassan !
Om två timmar ska jag masa mig härifrån och egentligen lägga mig och sova men nej, jag har blivit ofrivilligt anmäld till tjejmilen så jag ska till p18 och "köra" milen för att se vad jag ligger på för tid! gaah.
kvällen ska spenderas med min käre Ralleman!
F

LATE TO REALITY

Lång ledighet. stranddagar, en heldag i kalmar med en jävla massa shopping! och igår spenderade jag hela dagen på fårö med Maria, vi hade en astrevlig dag med många skratt. Jag lovade att tacka Gabbe och Sebbe för den 3 mils långa cykelturen med oss bakpå bara för våran skull! en cykeltur som innehöll avhoppade kedjor, nedcyklande i diken, en prakt-vurpa och en massa skratt! dagen får en tiopoängare!
Nu börjar jag jobba och ja är ärligt talat färdig innan den här jobbveckan ens har börjat. jag jobbar sex dagar i rad och jag vet inte hur jags ka få det här att gå ihop!
men men Puss på det hoorrni!
F

Sambal oelek

det svider i mina ögon och rinner, jag försöker urskilja o0m det är den fina texten jag just läste på datorn eller att det var sambal oelek som jag råkade få in i ögat, kanske en kombination av bådadera?

Dagen var planerad, jag skulle ha tagit bussen för en kvart sen men min "kära" lillasyster stängde av mitt alarm så jag missade bussen och nästa buss går vid tio över tre! Tack lowa nu blir det ingen tofta för mig eller olivia!

Kvällen ska jag spendera med sju av mina härliga jobbarkompisar framför en tv på stora torget på en uteservering! vi har lite betting om vem som vinner så jag undrra om jag går hem med mer eller mindra pengar i fickan? WE WILL SEE ABOUT THAT!


F


some(wear)

bloggtorka hörni! det måste vara det oemotståndliga vädret som gör att man inte orkar sitta inne vid datorn och skrumpna! jag är tillbaka förr eller senare när jag får min fantasi tillbaka eller när min sýstemkamera kommer!

ni kan få lite att kolla på under tiden ;)

F


RSS 2.0