back in sweden!

hej allihopa nu är ja tillbaka igen.  har haft en helt underbar vecka på mallis med min klass.
har asmånga bilder från resan som ja vill lägga upp men min dator är på lagning så ja lägger upp alla bilder när ja får tillbaka den. typ om två veckor ungefär. :)  ja kan ju inte säga annat än att resan var jävligt lyckad.  JAG VILL TILLBAKA!
skriver kanske mer sen! byee

Tisdag!

nu har ja lite halvt panik, åker imorgon bitti till spanien och ja har knappt kommit halvvägs med packningen.
så det här blir mitt sista inlägg!  men ja är tillbaka om en vecka! med en massa bilder och en massa att berätta;)
kanske hittar ngn blogg att blogga ifrån i spanien;) så håll utkik!:)
 
annars, ha en trevlig vecka!:D

Måndag

det blev ingen baskträning för mig idag::(:( ja va och vaccinerade mig, den sista tredje och sista mot livmoderhals-kanser och ja får alltid sån jäkla kramp i min arm som brukar hålla i sig till dagen efter så ja kunde inte spela basket!
iaf, så ja åkte hem, jobbade på min so-uppsats, nu har ja laggt ner sjuk många timmar på den så nu förväntar ja mig ett bra betyg, den är snart klar:) och nu tänkte ja packa lite och sen skriva en liten köplista till imorgon,
ska köpa dom där sista bra och ha sakerna inför resan som man behöver... lite hårsnoddar,spännen, solkräm, nått linne och lite sånt!
shit ja kan inte fatta att vi åker redan i övermorgon! ska bli sjukt kul iaf!:D   nu känner ja att ja saknat mina älsklingar Emma och Ellen som ja inte har träffat på snart en vecka eftersom deras klass åkte till mallis nu veckan innan oss, så det kommer bli två veckor utan dom, inte kul alls!:(  
 nej nu ska ja fortsätta packa! byyeee


Segsöndag

Vakna och kände för att börja dagen med lite motion så ja stack ut och sprang vs powerwalkade. man har liksom ingen energi till att springa sådär direkt när man vaknat då man inte riktigt har vaknat och inte fått ngt i magen. det blev runt 6-7 km tror ja så det är ja nöjd med!

sen var det bara fram med so-arbetet. har jobbat på det i stort sett hela dagen. och nu är ja nästan äntligen färdig! håller på att renskriva det, det känns asskönt att ha dte ur världen nu! sen la ja mig i solen och läste en bok som vi har läst på svenskan som vi ska ha läst ut. så det va lite nytta med nöje liksom, haha.

Imorgon blir det lite körigt känner ja, kommer nog inte hinna med allt
-skola
- skriva ut alla uppsatser och sånt som ja ska lämna in, innan bussen går
- ta spruta :S:S:S tillbaka till stan
- har jobb-möte /utbildning, vilket ja nog inte kommer hinna till:(
- BASKET-TRÄNING  fatta det är min första basketträning på över 3 fucking månader. ska bli så sjukt kul!!!:D:D:D
- kvällen (?)  plugga till nationella på tis, som är 3 timmar :O

så nu har ni fått lite allmänt oviktig fakta;) congrattzzz till er!
nej nu ska ja skriva klart min so-sak   och sen ska ja faktiskt börja packa, åker om 3 dagar:D

löööördag

Idag vakna jag och såg att det va sool ute, så slängde på mig bikinin och skulle ut och sola, kom bara ut genom dörren där man  tvärvände ute på terassen då man direkt fick gåshud av att det blåste som fan! och kallt blåst!   så var det med den solningen.  igår kväll skrev ja lite på min so uppsats som aldrig tar slut, så ja plockade fram den idag också och jobbade på den i stort sett hela dagen, så nu har ja kommit lite mer än halva tror jag! dte känns grymt skönt!  kanske inte så kul o plugga på en helg men nu är det bara 4 dagar kvar till mallis så då har ja något att se fram emot!:) 
Nu ska ja ta ett varmt bubbelbad sen ska ja lägga mig och kolla på film! :) 
Jag saknar ellen och emma!! 
jag & emma!

Ha en fortsatt trevlig lördag!:D

Fredag,

Idag har varit en aktiv dag, ja missade bussen så ja fick åka bil, och sedan ta min cykel ifrån a7 till p18 på tio min och mina däck var typ punka på:S sen två timmars orientering, direkt ta cykeln till sjukgymnasten på korpen, vara där i fem min och sen tillbaka till p 18 i denna hetta.  aja ja ska inte klaga, ;)

Efter skolan så skulle ja, olivia och maria ta oss till stan från p 18 och vi hade bara 1 cykel. haha ¨så vi körde värsta teamworket, haha ja satt på sadeln och styrde, maria satt inklämd längst in på pakethållaren och trampade och olivia satt längst bak och hade fullt upp med att hålla sig kvar! haha många förvånade reaktioner fick man när man cykla förbi och va tre stycken på en cykel. haha lite kul va det!
sen när vi kom hem så fick ja och maria värsta idén att vi skulle åka och bada, så vi packade badkläder och tog moppen till havet, årets första dopp, kallt var det! men haha kul hade vi!

köpte en ny bikiniöverdel idag också!:) och snart bär det av till mallorca! bara fem dagar kvar:D  men innan så har ja GRYMT mycket plugg att göra! inte kul, men ja har inte tagit tag i det tidigare så nu mot slutat så får ja lida. men det går frammåt, ja har skrivit en hel del på min So uppsats ikväll, kanske inte så kul att plugga bort en helg, men men! ;)
 plus att det blir ju en hel veckas ledigt när vi åker till spanien:D  åååhh längtaar!!



Onsdag!

heej allihopa!:)  dålig uppdatering i know,  men ja har verkligen inte haft tid!
hallå vart tog solen vägen?  det bara regnar och regnar, det känns riktigt deprimerande faktiskt!
Idag va det skola, kände att ja verkligen inte orkade, men vad har man för val när man har så mycke att göra så man nästan smäller av. men vi slutade tidigt så det va lugnt;)  sen gick ja på stan med älsklings-maria!  :) riktigt trevligt faktiskt,:D  gjorde lite fynd faktiskt:)
köpte en väska ifrån vila, en bikini och ett armband från H&M .  rikitigt najs faktiskt,  börjar få lite smått panik här. vi åker till mallorca i en vecka och ja har SJUKT mycke skolarbete som ska göras klart innan vi åker, måste ha sommarkläder att ha med mej, (har typ inga känns det som) och mina pengar räcker liksom inte :S   och sen ska ja tydligen jobba i helgen! det går inte, ja hinner verkligen inte, ska ringa till agnete och prata med henne, 
sen idag var ja också på sån där övningskörningskurs, så snart får ja börja övningsköra, längtar:D
  nej det fåt bli ett kort inlägg idag, måste plugga nu!  hörs imorn, byyee

dagens fynd

Hoppas ni har haft en bra dag! 

Maaaj

Heej allihopa. nu tog det några dagar igen innan uppdatering, men men thats life!
Ja har haft en toppen helg kan ja ju säga!;D 
kan köra en liten kort sammanfattning!
Torsdag- valborg
hade egentligen en valborg planerad men man kan ju säga att det blir inte alltid som man tänkt sig. så vi fick planera om, och det blev toppenbra ändå:D
det slutade med att Jag, Ellen, Emma, Olivia och Maria åkte hem till mitt toma hus, lagade god mat, pratade, drack cider och hade det allmänt trevligt!  Lite senare så plockade vi fram madrasser,täcken, kuddar och våran "hemmagjorda" brasa och satte oss på våran terass och grillade marschmellows och annat godis och hade det riktigt mysigt! satt därute halva natten och pratade och skrattade och så!:)  de måste klart göras om:D

Fredag
Tog lite sovmorgon, käkade frulle,sedan begav vi oss till staden och köpte glass och gick runt och kollade:)
Sedan mötte jag upp Johanna L och vi skulle hem till Johanna E så vi började traska, skavsår och tunga väskor så tänkte i ta en liten genväg. tror ni inte att vi gick vilse eller? hahaha aja vi hittade till slut iaf,
Johanna käkade, sedan körde vi lite kubb och sedan begav vi oss ner på stan Jag, Johanna, Johanna, Felix, Ted och Emil. där vi hade det allmänt trevligt,  sedan lite senare hem till johanna och så låg vi och chillade i hennes stuga, och hade det allmänt trevligt!  det måste vi göra om ngn dag tjejer!:)


Lördag
Vaknade upp vid Johanna E käkade frulle och begav oss hem till Johanna L i pyamas xD   där gjorde vi oss iordning lite och sedan var det in till stan. köpte present till mikaela som fyller år imorgon, eller ska firas imorn iaf. och så kollade vi på modevisningen på adelsgatan också! det va riktigt kul.
sen blev det lite barnvakteri för vår del också,  sen nu ikväll ska ja bara ta det lugnt, känner mig otroligt trött från igår!


RSS 2.0