Play on broken strings

vi improviserade skullunchen genom att bojkotta matsalen och istället ersätta med en lunch på joda!
how about that? freeaakkiinn good!
runda på stan resulterade i fynd för min del. galen rea, mummmss!
slocknade i sängen och missade  my basketball-practise.
SORRY MATES, i´ll make it up too tou
sängen kallar

Time foooor

ZUMBAA! är ni inte träningstaggade, gå på ett Zumba-pass så ska ni se att det ordnar upp sig, där blir man automatiskt astaggad! nog om det nu ska jag be en minut om att regnet ska avta för det bokstavligen spöregnar för tillfället så när det blir lite uppehåll så ska jag ta tillfället i akt att kasta mig på cykeln
dock ser det mörkt ut för tillfället

fluuuubbeerr

Tråkiga regn och tråkiga vardag har kommit tillbaka. nu ska jag över till Ellen och ha sex and the city-marathon. nu när vädret inte tillåter! det är en bra grej för den här dagen vill jag erkänna.
pusspådet!

autumn..... allready?

Skolan skolan skolan, ångest över att sommarlovet är över. klart jag också är deppig för det, men ja ser det postitiva nu för att döva ångesten lite! tänk när jag får Juli-lönen, om två dagar!
då är det shopping för glatta livet och DET är fanken inget att deppa över, tänk alla snygga mysiga koftor man kan mysa in sig i när höstmörkret faller!
och ja ser faktiskt fram emot att leta nya höst/vinter stövlar. 
jag vet redan i huvudet hur dom ser ut! frågan är bara vart dom ligger och väntar på att jag ska lägga vantarna på dom...P E A C E


Baddreamgoeson

Gårdagen bestod av tre träningspass (Simning.gym,powerwalk) och en stadsdag med söta marit, jag köpte ingenting i väntan på att min lön ska checka in på kontot.  men maria gjorde en del fynd, en fika på bageriet blev det med!
Jag ligger i sängen med datorn på magen och försöker tagga till inför milen jag ska springa, gaah det går ju som det går. but i will make it!!
kisskisskisskiss

local studies

gaah skolan om en vecka, jag har inte förberett mig varken psykiskt eller med materiel till skolan, och ja tänker inte tjuvstarta med att köpa kollegieblock för då kommer det bli verklighet att skolan börjar och ja vill inte påskynda processen mer än var tiden redan har gjort...
Nu bär det av till Olivia och Maria som ja ska spendera kvällen med. mys på hög nivå snackar vi här, längtar!

amalia

nu ska jag ner på stan och göra lite ärenden och sen blir det en fika med Ellen och Emma på amalias. Sista fikan innan Emma åker tillbaka "hem" till västerås! :( ditt hem är här emma lilla bara så du vet det! nej nu måste jag sticka.
ha en toppendag på regniga gotland!
PuSS

i can still recall

Gårkvällens möte ååååhhh vad glad jag blev av att träffa min lilla unge, det behövdes verkligen! och nu har vi smitt lite nya planer om hur resten av lovet ska bli ( hehe sista veckan) det kommer bli fucking great!!!!! och inte nog med det så fyller FRIDA år idag, grattis på dig lillstumpen!
nu tänkte ja bege mig ut på en PW för att starta upp dagen!
KISSKISS

she aufers me protection

jag är hemma från Sandhamn, jag är färdigjobbad för sommaren och tyskarna har åkt hem. Allt jag känner nu är tomhet. men det blir snart en snabb ändring på för ikväll kommer Ellen hem igen från sitt sommarjobb i skärgården så nu blir det andra bullar. så ikväll väntar en riktig catch up night om sommaren.


pics by Felizia

L O V E

Friends Lovers or Nothing

Jag har börjat att se ett mönster, om mönstret är obrytbart är oklart, klarheten kan bara tiden utvisa

Sandhamn

ni kan inte ana hur bra jag har det just nu och iaf ända fram till imorgon by lunch. och om ni visste så skulle  ni vara riktigt avundsjuka, jag har inte tid att förklara hur bra jag har det så ni får helt enkelt vänta tills jag kommer hem och kolla på världens bildextra! 

Puss på er

benbenbenbenbenben

Nämen nu har uppdateringen Faaaaaiidaaat! men inga tårar för det! för jag har bara varit upptagen med att äta Ben&Jerrys med Olivia och Rasmus! gårdagen städade jag upp mitt liv på alla sätt och vis, nu känns det toppen!
kvällen bestod av 25 års-skiva. som resulterade i att ja ska på dubbel-dejt idag, eller jag är en och dom är två. gaaaalet!
.
.
Nu måste ja sätta igång innan frukka-folket masar sig in i salen!
.
KISSKISSKISSKISS

RSS 2.0