Back on track!!! for real this time

HEEEEEEEJ!! guess what guess what! jag är tillbaka och nu ska jag verkligen hålla bloggen uppdaterad! det har vart lite si och så med det nu väldigt länge! och det känns onödigt!

Det har hänt mycket under tiden under den dåliga uppdateringen! både bra och dåligt, men mest bra hoppas jag! just nu känns livet bara så bra, livet leker kan jag ju säga!:D  

har precis börjat gymnasiet och det känns bra, ny skola och nya  och såklart gamla vänner också! känns kul att ha börjat på en stor skola nu, har mest gått på små skolor med lite elever så det känns kul att gå på en större skola där man ser nya människor hela tiden och så!  sommaren gick sjukt fort tycker jag. synd synd men jag tycker det är skönt att börja skolan och komma in i det och få nya rutiner och så!

kom precis hem från basketträningen, var inte med för jag börjar känna mig försyld så jag kollade på!  vi ska få en ny tränare så han var och kollade på lite och så idag! hoppas att han är bra för det känns som att vi skulle kunna bli riktigt bra om vi bara pushar varandra och verkligen har viljan till det! så det blir lite FRESH- START nu!

hoppas också på att vi får bra träningstider i år. som det lät idag så hade vi fått två träningsdgar mellan 20-21 och det är inte okej! det är både för lite tid, för några dagar och sena träningstider är inte min grej! jag blir alltid så otaggad om man typ går i skolan en hel skoldag och sen kanske går hem och pluggar och tar det lugnt eller ngt sånt så känns det så konstigt att bara helt plötsligt ska man och träna! 

Jag har ett litet problem just nu!:S jag vet inte när jag börjar imorgon för min första lektion går bort för vi har delat upp vår naturkunskapsgrupp i två så då har vi tagit en lektion var och sen efter det så har jag Italienska och det är typ ingen som har och alla som har spanska har rast när jag har Italienska så jag vet inte när jag börjar imorgon:S  och allt detta för att jag är så jävla slarvig så jag har redan slarvat bort mitt schema :Sen annan sak som också är oklar!  När är insparken allihopa?

 

 


22:45

Haha det här börjar bli en vana. jag skriver ett blogginlägg och sen dröjer det typ en månad innan nästa kommer igen jaja, vår nya router kommer snart och då har jag inte internet att skylla på när jag inte uppdaterar så då får det bli skärpning!

Nu har jag äntligen jobbat klart och har lite lov innan skolan börjar, så jag får tvångsnjuta nu för det är bara fyra lediga dagar kvar innan första skoldagen! men visst jag ser fram emot det också för nu börjar jag ju ettan på gymnasiet! :D
Grymt förväntansfull, hoppas på att få en riktigt bra och rolig klass och att man kommer träffa mycke trevligt folk! 

Nu är det bara 3 dagar tills älskade Anna flyttar ifrån oss här på ön och beger sig till skåne! tråkigt :(    men hon har kommit in på en jättebra skola där som de bara tar in typ 20 elever från hela sverige så det är ju en jättechans! synd bara att inte skolan kunde flytta hit så vi kunde få ha anna kvar! 

Nu har jag inte träffat D<3  på 3 dagar och kommer inte få göra det förens om drygt 7 dagar till! han är på Cypern och har det bra! synd bara för mig som inte kunde följa med! längtar ihjäl mig!

Imorgon fylller Frida älsklingen 16 år! GRATTIS TILL HENNE. det ska firas med en brakmiddag med en massa trevligt folk!:D    Har dock inte hittat någon present till henne för hon vet tydligen inte en enda grej hon önskar sig:S   så när Hon, Jag och Ellen åker till sthlm på måndag så ska hon få välja ut någonting hade jag tänkt! 

längtar redan tills på måndag,  då ska jag åka till sthlm och shoppa! :D   äärr  sjuuukt shooopping sugen. så det känns som att en stor del av min lön som jag har jobbat ihop i sommar kommer att stanna kvar i sthlm och följa med mig hem i shoppningkassar i form av kläder, smycken och skor! :D 
men dte är inte illa eller hur?:D

hard work work...

hejhej, nu sitter jag hemma hos fridapida, halleluja äntligen tillgång till internet. man känner sig helt handikappad när man inte har internet sman annars är van vid att ha.  idag har jag iaf jobbat hela dagen och nu ikväll så är jag och frida barmvakter åt söta clara! vi ska gå på bio sen:) vi ska se en sommar med göran eller vad den heter, den verkar sjukt kul!:)

imorgon så börjar jag jobba på en smyckesaffär på adelsgatan som heter silver så imorgon så ska ja först jobba på hotellet och sen käka snabbt sen jobba där. lite jobbigt  men det kommer kännas bra när man får in pengarna på kontot ;)

nästnästa vecka så ska jag och ellen till GBG, längtar! vi ska åka upp och shoppa och roa oss! så nu får ja inte shoppa mer förns då, har köpt en massa den här veckan så nu får ja skärpa mig;)
 
men nu ska vi gå och handla godis till bion ikväll, ha det bra hörni och njut av inlägget för man vet aldrig när de kommer ett nytt;) 

RSS 2.0