Måndaag!

ska snart åka in till stan med bussen, sen ska jag ta mig ända från bussstationen bort till där jag bor med världens packning:S  jag har tre väskor och två händer, så jag får se hur det kommer att gå ;) jaja  I´l do my best!
kommer kanske inte ha tid att skriva ett inlägg senare för jag kommer vara busy med annat! men man vet aldrig, håll utkik! ;)

LATER

mysdag!

åååh blir så irriterad när man skriver ett inlägg och så försvinner det så måste man skriva om allt igen! nej nu blir det ett kort inlägg....
Idag är det sista dagen som jag är ute på landet vid min familj, åker in till stan imorgon, ska faktiskt bli skönt för här ute finns verkligen ingenting att göra!

Idag var gick vi en promenad vid havet med familjen.. mys! :) sen åkte vi och fikade. vi åkte hem och segade. sen var jag ute och sprang. sprang en mil idag. känner mig stolt! sen käkade vi tacos. och ikväll ska jag väl packa ihop alla kläder och allt som ja ska ta med mig hem och allt.
och imorgon blire att träffa E! längtar!

puss på er

Mellandagsrean som vi alla gillar ..... eeehh

Idag vaknade jag tidigare än nödvändigt, men ja skulle till den stora staden visby för att checka in deras mellandagsrea, shoppingsugen som jag var! jag och Johanna hade taggat till tusen men när vi kom dit så kunde vi knappt se kläderna för alla andra på gotland hade tänkt likadant att man ska passa på o fynda nu när det är rea så det var SMOCKAT.
jag och johanna kollade igenom alla affärer lite snabbt, satte oss och käkade på en rastaurang och sen gick vi och shoppade det vi skulle ha.  jag köpte en svart grym kavaj, ett skärp och två fina nagellack  så nöjd är jag!  jag jobbade idag för att inte impuls-shoppa and i did a GREAT job. inte ett enda impulsköp!

nu ska jag ner och käka ngt gott och sen kommer min familj hem och då blir det nog lite mys för imorgon åker jag och razmus förmodligen "hem" till stan!! :D får se!! ;)


LATER

galet nöjd!

Igår var det julafton om någon av misstag hade missat det av en eller annan anledning;) muhaha.
Min julafton blev iaf mer än lyckad tycker jag !
Den började med en springtur och julfrukost med familjen,  Firade med min ENORMA släkt som har växt ganska mycket under året!!  grymt kul som vanligt, så vi fick hålla en liten presentation om vem man var och sådär, trevligt trevligt! 
Men vi missade en sttooor grej, Efter kalle anka så skulle min familj gå in till oss och fira med bara familjen. efter vi hade gått, kanske rörde sig om fem minuter sådär så genomfördes ett FRIERI till min faster annelie. så hon och hennes sambo ska gifta sig! så jävla kul! 
på kvällen så firade vi med min morfar och mina kusiner och deras familj. vi käkade, öppnade julklappar och badade i deras ute- jacuzzi! så grymt skönt var det. och kvällen avslutades i domkyrkan där vi lyssnade på när stina sjöng. underbart! 

så min jul var grymt mysig och den levde upp till förväntningarna, fick många julklappar jag är nöjd över! lite odd molly kläder, en väckar klocka som det tänds en lampa när man ska upp så ska man vara pigg och vaken när den ringer tydligen ;) massa pengar och en massa annat.  och ett grymt partyspel fick jah av min bror. Det ska köras på nästa fest. jihaa.

aja nu ska jag se på film med bruer! sen imorgon så blir det en sväng med Johanna på mellandagsrean! WOOHOO

LATER

Juul jul strålande jul och så lite Kenny Starfighter

snart är det jul, om närmare bestämt 7,5 timme! så nu börjar nedräkningen ! haha nej men det har gått otroligt fort! jag kommer ihåg det som det var igår vi satt i skolan och pratade om att det bara var två månader tills det var jul ( åtta veckor) och dem har verkligen bara rusat iväg!

Igår blev det inte som vi hade tänkt oss men vi hade jävligt kul ändå !! haha jag och jolin var nog på fem olika ställen inom loppet av tre timmar och så hann vi bli fotade av en sur tant för att vi ville sprida lite julglädje på en vägg med snö! en liten julhälsning men hon blev förbannad, så vi hoppas på att det inte blev ett bra kort. MEN vad ska hon göra liksom? polisanmäla oss för snömålande? det håller inte tanten lilla ;) men kul var det!

När jag kom hem så fick jag ett sms av ralleballe så en kvart senare så satt vi och kollade skräckis i min stuga, haha rädda båda två men ingen som ville erkänna det, haha. vi såg Gravedancers, den hade nog egentligen inte skrämt oss så mycket om det inte vore för att vi hade volymen på högsta volym. men men !  efteråt så skulle vi "smälta" filmen med en annan film så vi satte igång vår favvo, Kenny starfighter och efter ca 1 avsnitt så låg vi båda helt däckade.


Nu kom jag nyss hem från en springtur. och om en liten stund kommer Olivia-gullet och hennes familj över på en liten julmiddag här till oss! så det ska bli mysigt!!


SAKNAR MALLIS !! så jävla härligt var det!!

juuulbaaaak!!

Idag har det varit en härlig dag. den började med en runda på stan med fina anna panna och så sprang vi på olivia på stan också, myspys!!
och nu på kvällen så hade vi julbaak med min härliga släkt. ärligt dom är dom knäppaste jag känner, men det är så jävla kul så det gör inget. det måste vara genetiskt xD



Lycklig!!

nu sitter jag här vid datorn med ett HUUGE leende på läpparna! mer säger jag inte;) hihi

Idag har jag varit ute vid min familj och vi har hunnit med mycket! vi har huggit en julgran, bakat lussebullar, slagit in presenter och haft en massa mys!  jag har varit ute och sprungit också och efteråt la jag mig i ett bubbelbad. Härligt! 

Imorgon ska jag äntligen få träffa anna igen.  längtar MYCKET ska ni veta! och så ska vi ha vårat traditionella julbak också. mycket julgrejer, mycket julkänsla och det är ju great! och med snön så bli det ju bara underbart!

LATER

...............

Nu har vi loov! och i just lööööv it! Igår hade jag en jättemysig kväll med Rasmus och Emma. vi skulle egentligen åka pulka och se på bio men bion som vi trodde gick klockan nio inte fanns så det enda som gick vid nio var Avatar men den ville vi inte se. så vi gick världens promenad och skulle köpa godis och när vi kom fram till affären så hade den stängt för TRE  (  :O )  minuter sen!! så surt när det var så kallt ute.. vi vände och gick genom halva stan till en mack och köpte dyrt godis! 

Sen ska jag meddela att jag har ett par livsfarliga stövlar för dom är helt platta under,... så vem stod för kvällens vurpa igår? JAAG! 

kvällen slutade iaf med att vi tre låg halvdäckade i min säng i en hög på varandra och såg på new moon på rasmus dator med en kvalité som är lägre än glocalnet;) nej men man såg inte allt och hörde inte så mycket av vad dom sa och texten funkade inte xD jaja man får vara glad ändå!! :D
men vi hade det mys ändååå. vi somnade väl runt fyra så just nu är jag äckligt trött. men de vare värt! 

PUSS PÅ ER

I can see yaa, cause every girl here wants to be yaa

Heeeeyyy! nu kan man faktiskt säga att det i stort sett är looov! idag hade vi två prov och imorgon allt vi ska göra är att se något julspex i aulan och sen samlas med klassen lite tror jag! sen har vii juullooov! :D så jävla sköönt!

Nu ska jag ta en dusch sen är det bara att börja tagga inför sävefesten!! :D

Have a nice evening!!

LATER

Lördag

Idag har jag hunnit med en massa, allt förutom plugg :P hihi! jag har vart ute på en lång springtur, typ 9 km. sen ett långt bubbelbad och så jag jag gjort en massa annat!
snart ska jag åka in till stan igen och fixa iordning i min stuga, det är ett bombnedslag nu när det inte blev någon resa med laget så ligger det kläder över hela hela stugan! sen blir det lite plugg sen ikv ska ja kanske träffa M. får se hur planerna blir !! :)

fixaaar och donar

Ja har lite tight om tid så det får bli ett litet snabbt inlägg!! nu ska jag packa en väska till helgen då jag ska iväg och spela bortamatcher på fastlandet!! :D :D I norrköping och sen en match i katrineholm också! så det ska bli askul! sen ska jag hinna träffa rasmus också innan träningen! får se hur det blir med det! men det vill jag så jag får vara ovanligt snabb med packningen!! :)

puss på er !

not in mood

just nu är jag grymt irriterad MEN jag ska förskona er från en massa saker jag har att säga just nu så jag håller det för mig själv!  jag blir såå arg!

I´m just trying to something good
just to make you proud

God natt


nightynight

Nu har jag varit och tränat och jag kan inte säga annat än att träningen var GRYM! det var askul! så nu hoppas vi bara att vi ska få ihop folk till matcherna i helgen!! muhahah jag brukar ha en grym övertalningsförmåga så jag får se om jag lyckas med sofie och felicia! men sofie är en tuff nöt att knäcka men ja ska göra mitt alllrraaa bästa!!

nej nu ska ja gå och plugga till provet imorgon som jag knappt har börjat med, men de är lite av min nich att börja kvällen innan ! ;) så varför bryta en trend som funkar?

GODNAAATTT

The way you make me feeeeel

Jag är trött trött trött! och jag sitter och lyssnar på Michael the man Jacksson. brukar bli taggad men idag biter ingenting på den tröttaste felizia i detta rum!!

men snart måste jag tagga till för jag ska för ovanligheternas skull tilldela mina team-mates i mitt lag min  . och vi ska ha ett möte om hur det blir med laget, för just nu går det bara utför, finns ingen närvaro eller motivation på träningarna. eller dte vet jag inte för jag är aldrig där nuförtiden för det har varit så mycket !! hihihi!

nu har jag just rensat min ipod och så har jag fixat ny FRRÄÄÄSSSHH musik som kommer lyssnas sönder inom kort!! det gilllas starkare än starkast!!

jag skriver ikväll om jag fortfarande är vaken då !!


LATER


tadidamdam

kom nyss hem från amalias café, fikade och lyssnade till skönsång! Razmus och Herman var där och spelade och sjöng idag så då var vi där och kollade och fikade. DOM VAR GRYMMA!
nu ska ja sätte igång och ladda ned några album michael jackson och sen ska jag till min otroligt snygga vän rasmus och plugga! :)

LATER

vvilll ha snöö och peengar..NU!

Det hade inte vart helt fel med snö som gynnar julkänslan for the moment!!  och jag ligger här och är lite småsur för att jag inte är rik för just nu kliar det i fingertopparna!!! FELIZIA ÄR SHOPPINGSUGEN!!!! jag vill ha en ny grym mobil och en massa nya kläder. och lite ny accessoooorriiieess hade inte vart helt fel heller för dennaaa delen!

ni som läser detta och känner lite medlidande i mitt lidande så kan ni ju skicka ett litet bidrag till mig agent, ring 09934689 och lämna er gåva där!
haha nej men hörni nu ska jag fundera på "my way to get rich"  så ha en trevlig dag !!
LATEEEEER

Lördaag

Hej allihopaa. Igår blev till slut en riktig toppenkväll! den spenderades med mina älsklingar olivia och maria, myspys! 
vi tog en skön springtur som avslutades med en sväng förbi affären som vi lämnade med glass i händerna och sen hem och kolla på idol! sen blev de party!! :D

Somnade vid fem halv sex någonting! snart ska jag ut till landet och träffa familjen och plugga lite! välbehövligt kan jag meddela! ;) 

ha en trevlig dag!

LATER !!

stuuuddddyyyy

Nu sitter jag hemma hos Johanna, det har vart en toppendag idag, har fått en massa plugg klart idag och sen var det två lektioner som var inställda idag så vi slutade väl runt halv tolv eller något.
satte mig i biblioteket och gjorde klart lite inlämningsuppgifter och så! känns skönt att få bort det så kan man lägga det bakom sig ;)
sen blev det en sväng på stan med johannaa, vi gick ovh fikade på skafferiet så det var mysigt. köpte också en ny mascara och en foundation!
nu ska vi plugga lite sen blir det baaaasskeet, hoppas det blir kul!

Lateeer

time foooor.... ?

slutar om fem minuter och det känns underbart! lite mindre underbart att idag så får jag ersätta min fritid med plugg heeela dagen istället för att åka hem och slappa eller hitta på något kul. men efter kommer det att kännas GREAT när man har gjort klart allt. 

sen ikväll blir det basketträning och sen lusseeeebulllaar!!

later hörni !
 


At emma´s house

Heeej! jag och emma är duktiga för vi kom nyss hem från en springtur och nu sitter vi och pluggar lite matte och spanska och snart blir det Desperaate housewifes, paradise hotel och luuusseebullaaar :D
myspys!
nej nu ska vi fortsätta pluugga!
LATER

RSS 2.0