Lalalaaa

Sitter på svenskalektion och ska skriva en novell! funderar på att kanske ta en novell från högstadiet för att spara lite tid. för jag har vart sjuk i en vecka från skolan nu så nu har jag ett berg med inlämningar och prov som ja ska plugga in och hur mycket som helst. så min fritid den här veckan får jag lägga på hyllan ! ;)


Sen när vi slutar så ska jag och emmapemma gå på stan och handla lite julklappar och mysa runt, sen ska vi nog sätta oss på ett fik eller någonstans och plugga lite :) det blir myyys!!


Och idag vill jag gratulera min kära bror som fyller 18 år idag!!

nej nu får jag ta och skriva lite så jag kommer någonstans!


the moment you feel it, you belive it! but belief can disappear with time

Nu var det födelsedagsfirandet över, eller nästan han fyller ju trots allt på måndag så då blir det väl lite igen.

Idag släppte dom bomben !! Min kusin Markus och hans sambo ska få barn!! :D:D:D:D:D så himla kul!when I was with you, I knew that true love
 was a fact that existed, but now need 
a sign cause my faith begins to fade


It´s a little bit funny, this feeling inside

Nu har jag precis gjort mig iordning till razmus 18 års firande. det ska bli fika-buffé med först släkten sen med hans kompisar på brandkår-baren.  
känner mig egentligen inte så tagg på det här just idag men det blir säkert jättekul! :D

Nu känner jag att jag bara måste gymma!! det var jättelänge sen jag gymmade känns det som.  mitt kort har gått ut och jag villvillvill ha ett nytt nu! när man inte har gymmat på ett tag så får iaf jag lite gym-abstinens att jag bara måste göra det! så snart så blir det nog ett nytt kort hoppas jag !! 

Ha en trevlig lördag hörrni!

shake your as

vaknade för en liten stund sen och nu sitter jag och lyssnar på en gammal idol-skiva och sjunger galet med. haha ganska skönt att vara ensam hemma för då kan man göra precis vad man känner för ! 

tänkte ut och motionera lite för det kryper i benen, sen blir det bubbelbad sen en sttoooor frulle ! eller lunch kanske passar bättre ? aa vi får se vad det blir !  sen ska Annapanna ringa mig :D det var länge sen ja pratade med henne så det lär blir ett låångt härligt samtal !

hörs senare !

Free fallinnn

Helloo!
skulle kunna skriva värsta uppdateringen om vad som har hänt det senaste jaa hundra åren jag inte har vart aktiv här,  men det skulle bli en lååång lång text så jag förskonar er från den ;)

ja börjar bli frisk nu btw från mitt virus så idag var jag faktiskt kind of rastlös. jag är trött fysiskt men ändå så har jag typ tränings-abstinens. haha!  när man har legat sjuk i feber och annat skit i typ en vecka så blir man både slut och rastlös. ingen bra kombination.  Har en massa skolböcker här hemma som bara väntar på att ses igenom men "det är jag för sjuk för "  haha.     men jag har lyckats ta mig igenom en hel säsong av desperate housewifes, Inte illa !

nu ska jag göra en ansiktsmask sen ska jag burra ner mig i min säng och kolla på repriser av big brother :) myys!

ååhh saknar mallis!!


God natt allihopa!


RSS 2.0