Fredag!

Idag var det friluftsdag! man fick välja mellan, skridskor,pulka och längdskidor. Ja, ellen och emma skulle åka pulka, vi var värsta förberedda med varm choklad och pulka i högsta hugg men när vi kom till pulka backen så fanns det ingen snö:( bara lite is.  så vi fick alla gå en långpromenad i en timme.. vi gick inte på promenad utan vi gick ner till emmas pappas jobb och käkade vår matsäck;) mys var det!

 sen efter det fick vi sluta:) så vi köpte lite mat på coop och åkte hem till emma:) sen någon timme efter det kom frida med bussen till oss:)  vi käkade pizza och flamsa en hel del. det var sjukt kul:D

sen åkte vi bussen in till staden och skulle hämta ut våra biobiljetter, vi skulle se Twilight!:D men vi hade tänkt fel md tiden så vi var där en timme för tidigt och hämtade biljetterna xD  Filmen var iallafall sjukt bra!!! alla som inte har sett den gå in och beställ biljetter genast!!
skratta inte men ja visste först inte vad den handlade om...:P sen var det någon som sa att den handlade om vampyrer och då tänkte ja nej, inte en fantasy film. men den är en av de bästa filmerna ja sett på länge!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0